ŞEHİTLERİMİZE ARMAĞAN ETTİLER

ŞEHİTLERİMİZE ARMAĞAN ETTİLER

Bilecik Belediyesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından 2016 Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü düzenlendi. Bilecikliler ve üniversite öğrencilerinin bir araya geldiği yürüyüş Selöz Barajı'ndan başladı, Pelitözü Gölpark'ta sona erdi. Yapılan yürüyüş, katılımcılar tarafından şehitlerimize armağan edildi. 

sehitlerimize2.jpg

Bilecik Belediyesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından 2016 Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü düzenlendi. Bilecikliler ve üniversite öğrencilerinin bir araya geldiği yürüyüş Selöz Barajı'ndan başladı, Pelitözü Gölpark'ta sona erdi. Yapılan yürüyüş katılımcılar tarafından şehitlerimize armağan edildi. 

8 kilometrelik yürüyüşün ardından, katılımcılara Gölpark'ta ikramlarda bulunuldu. Etkinlikte ayrıca Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Radyo ve Müzik Kulübü tarafından, Bilecik Belediyesi açık hava tiyatrosunda konser verildi. Uçurtmaların gökyüzüne yükseldiği etkinliğe yaklaşık 500 kişi katıldı. 

 

Renkli görüntülere sahne olan yürüyüşü, ilerlemiş yaşına rağmen, Bilecik'in sevilen muhtarlarından İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İlhami Çınar birinci bitirdi. Çınar'ın bu başarısı diğer katılımcılarında dikkatini çekti. 

Baharın güzelliğinin yaşandığı ve şehitlerimize armağan edilen etkinlik sonunda Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş Gölpark'a geldi. Gölpark'ta bulunan Bilecik Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu'nda kısa bir konuşma yapan Rektör Taş, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. 

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik ise, Belediyenin her alanda etkinlik gerçekleştirdiğini, bu bağlamda da doğa ve sportif faaliyetlerine devam ettiğine dikkat çekerek, Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın selamını iletti. 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2242 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum