Selöz yolu çöplüğe döndü!

Selöz yolu çöplüğe döndü!

Bilecik Merkez’e bağlı Selöz Köyü yolu üzerinde arazilere ve ormanlık alanın içlerine atılan çöp ve inşaat atıkları vatandaşları canından bezdirdi.

Bilecik Merkez’e bağlı Selöz Köyü yolu üzerinde arazilere ve ormanlık alanın içlerine atılan çöp ve inşaat atıkları vatandaşları canından bezdirdi. Selöz Köyü sakinlerinden Ali Varol, sorumsuzca dökülen çöp ve atıklara tepki göstererek, sorumlularının cezalandırılmasını istedi.

Ali Varol, çöplüğü aratmayan kötü manzarayla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, köylülerin hayvan otlatamaz duruma geldiğine dikkat çekerek, şunları kaydetti:

“Bildiğim kadarıyla Bilecik’in çöp ve hafriyat döküm alanları var. Fakat bazı sorumsuz kişiler, Bilecik’in merkeze en yakın köylerinden biri olan Selöz köyünün arazilerini ve yol kenarlarını çöplük haline getirdiler. Orman içine atılan inşaat atıklarından köyümüzdeki hayvan sahipleri hayvanlarını otlatamaz oldu. Ayrıca çevre kirliliği nedeniyle çok kötü bir görünüme kavuşan köyümüz yolunun etrafı, çöplükten geçilmez oldu.

Çevre konusunda duyarlı olduğunu bildiğim Sayın Bilecik Valime ve Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüze buradan sesleniyorum. Bu kirliliği meydana getirenlere gerekli işlemleri yapınız. Bilecik’te kaç tane kömürlü kalorifer sistemi ile ısınan bina veya site vardır. Getirip kalorifer kazanından artan cürufları ve külleri köyümüz yakınlarına dökmüşler. Köyümüze 100 metre mesafeye kadar dökülen inşaat artıkları var. Çöp ve inşaat atığı dökülen bu alanların temizlenmesini ve bu kirliliğe sebep olanların da cezalandırılmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4438 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum