SGK, KARARINDAN VAZGEÇTİ

SGK, KARARINDAN VAZGEÇTİ

Bozüyük SGK’da hizmet veren icra servisinin kapatılacağı yönündeki haberlere gelen tepkiler SGK’nın kararını değiştirmesine neden oldu. SGK İl Müdürlüğü kararından vazgeçerek servisin kapatılmaması yönünde karar aldı.

Yeni Bozüyük Gazetesi’nin gündeme getirdiği konuyla ilgili alınan bu karar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Bozüyük halkı, SGK yetkililerine ve konuyu gündeme getiren Yeni Bozüyük Gazetesi’ne teşekkür etti.

Bozüyük’te, Yeni Bozüyük Gazetesi’nin icra servisinin kapatılacağı haberini kamuoyu ile paylaşmasının ardından Bilecik SGK İl Müdürlüğü servisin kapatılmaması yönünde karar verdi.

Haberde, kişisel uygulamalar yüzünden yeterli personeli olmasına rağmen icra servisinin kapatılmaya çalışıldığı ve vatandaşlara Bilecik SGK’nın yolunun gösterildiğini dile getirilmişti. Bahse konu haber Bozüyük kamuoyunda geniş yer bulurken vatandaşlar bu duruma fazlasıyla tepki gösterdiler. Bunun üzerine Bilecik SGK İl Müdürlüğü icra servisini kapatmaktan vazgeçti. Bilecik SGK İl Müdürlüğü tarafından alınan kararla icra servisinin kapatılmasından vazgeçildiği ve icra ile ilgili işlemleri için vatandaşların Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkezindeki icra servisinde işlemlerini yaptırmaya devam edebilecekleri kaydedildi. Bu bağlamda Bozüyük’teki işveren ve çalışanlar doğrusunun bu olduğunu belirterek bu kararın alınmasında Bilecik SGK İl Müdürlüğü yetkililerine ve konuyu gündeme getiren Yeni Bozüyük Gazetesi’ne teşekkür ettiler. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5546 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
  • Necmettin iman.Paz.Der.Gn.Sek.(BİLECİK) / 03 Aralık 2017 00:32

    Söylemim yanış değildiki,en büyük ilçemize hakaret olacağını ima etmiştim.

    Yanıtla (2) (0)
  • Bilecikli / 02 Aralık 2017 20:05

    ya tepki olmasaydı, binlerce kişi Bilecik yollarına düşecekti vakit ve nakit kaybı, bir kişinin egosuna heba olacaktı, yazık, bu süreç çok su götürür

    Yanıtla (1) (0)
  • sögütlü büfeci / 02 Aralık 2017 12:45

    kapatılsın esnafın zaten hepsi icralık kimse bişey ödeyemiyor.çok memnun oluruz.

    Yanıtla (1) (2)