Sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde seyredecek

Sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde seyredecek

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, yayınladığı hava tahmin raporunda sıcaklığın mevsim normallerinin 4 ila 9 derece üzerinde seyredeceği öngörüsünde bulunurken, pazartesi gününe kadar saat 11.00 ile 16.00 arasında güneş çarpmasına karşı...

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, yayınladığı hava tahmin raporunda sıcaklığın mevsim normallerinin 4 ila 9 derece üzerinde seyredeceği öngörüsünde bulunurken, pazartesi gününe kadar saat 11.00 ile 16.00 arasında güneş çarpmasına karşı tedbirli olunması konusunda uyardı.

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre bu hafta sonu Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinin açık olacağı belirtildi. Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin bulunmadığı belirtilen raporda, sıcaklığın mevsim normallerinin 4 ila 9 derece üzerinde seyredeceği öngörüldü. Sıcak geçmesi beklenen hafta sonunda vatandaşların tedbirli olması konusunda uyarı yapılırken, bölge genelinin sıcak hava dalgasının etkisinde olması sebebiyle hafta sonu boyunca vatandaşların saat 11.00 ile 16.00 arasında güneş çarpmasına karşı tedbirli olması gerektiği vurgulandı.

Yapılan tahmine göre Eskişehir'de en yüksek hava sıcaklığının 41 derece ile Sarıcakaya ilçesinde, en düşük ise 33 derece ile Sivrihisar, İnönü ve Seyitgazi ilçelerinde olması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 584 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.