SMMMO'DAN KREDİ DUYURUSU

SMMMO'DAN KREDİ DUYURUSU

Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ertuğrul Açıkgöz, TÜRMOB ile Halkbank arasında imzalanan protokolle, TÜRMOB üyelerine özel 36 ay vadeli, ilk 6 ay anapara ödemesiz 30.000TL nakit kredi kullanım imkânı sağlandığını duyurdu. 

Ertuğrul Açıkgöz, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, COVID-19 salgınının tüm sektörleri olumsuz etkilediğini belirterek, Kredi Destek Paketi’nin salgından olumsuz etkilenen meslektaşlarının kısa vadeli nakit ihtiyaçları karşılayacağını ifade etti. İçinde bulunulan zor şartların dayanışmayla aşılacağına inandığını belirten Açıkgöz, meslektaşlarının her türlü problemlerinde kendilerine başvurmalarını istedi ve tüm meslek mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

TÜRMOB üyelerine sağlanacak kredi desteğ çerçevesinde; 30.06.2020 tarihine kadar geçerli olacak Kredi Destek Paketi kapsamında 24 ay için %9,5 36 ay için %10,5 faiz oranı uygulanacak ve kredi başvuruları internet üzerinden yapılabilecek. Kredi, işletme ve personel giderlerinin finansmanı için kullanılabilecek ayrıca zorunlu stajını tamamlayarak ruhsat almış, mesleğe yeni başlayacak/başlamış olan serbest muhasebeci mali müşavir girişimcilerinin kendi iş yerlerini açabilmesi için ofis mobilyaları, sarf malzeme, bilgisayar ve ekipmanları ile LUCA Programı satın alımları konusunda da kullandırılabilecek. 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2396 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.