SOKAK BASKETBOLU RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

SOKAK BASKETBOLU RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sokak Basketbolunda dereceye girenler, ödüllerini, Belediye Başkanı Semih Şahin ve Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı’ndan aldılar.

Bilecik Belediyesi tarafından mahalle sakinleri arasında birlik ve beraberlik duyguların pekişmesi amacıyla düzenlenen sokak basketbolu etkinliğinde renkli ve güzel anlar yaşandı.

Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen karşılaşmalar sonunda dereceye girenler ödüllerini aldılar.

sokak-basketbolu-renkli-goruntulere-sahen-oldu2.jpg

‘’AMACIMIZ İNSANLARIMIZ ARASINDAKİ BİRLİK VE BERABERLİĞİ ARTIRMAKTIR’’

Etkinliğe katılarak, oyuncuların heyecanını paylaşan Belediye Başkanı Semih Şahin amaçlarının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek olduğunu belirterek, ‘’Sporun bir güzel yanı daha insanlar arasındaki kaynaşmayı sağlamasıdır. Bilecik Belediyesi olarak, halkımızı birçok sosyal ve kültürel aktivite ile buluşturmaya gayret gösteriyoruz. Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan proje ile plaj voleybolu ve sokak basketbolu turnuvası düzenleniyor. Önümüzdeki hafta ise 6-7-8 Eylül tarihlerinde plaj voleybolu olacak. Bütün halkımızı bu etkinliklere davet ediyoruz’’ dedi.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gerçekleştirilen etkinlik sonunda dereceye girenlere ödüllerini Belediye Başkanı Semih Şahin ve Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı takdim etti.

sokak-basketbolu-renkli-goruntulere-sahen-oldu3.jpg

Müsabakalar sonucunda 1. olan takıma bin TL, 2. Takıma yedi yüz elli TL verilirken; 18 Yaş altı kategoride birinci Olan takıma beş yüz TL,  ikinci olan takıma ise iki yüz elli TL verildi. 3’lük atma yarışmasında dereceye girenlere de çeşitli hediyeler verildi.

Sporseverler gerçekleştirilen etkinlikten duydukları memnuniyeti belirterek Belediye Başkanı Semih Şahin, Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1822 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.