SONRADAN PİŞMAN OLMAK BİR ŞEY İFADE ETMEZ

SONRADAN PİŞMAN OLMAK BİR ŞEY İFADE ETMEZ

“Şehitler ölmez, vatan bölünmez, 

Bayrak inmez, ezan susmaz”

PKK’nın şehit ettiği askerimizi bu sözler, söyleyerek ebediyete uğurladık. 

Dış güçler tarafından kurdurulan hain PKK terör örgütü vatanımızı bölmek için taşeron örgüt haline geldi.

12 Eylül ihtilalinde bütün partiler kapatıldı. CHP’nin yerine kurulan SHP, PKK’ya terör örgütü diyemeyenleri listelerine yazarak milletvekili olarak meclise soktu. Zamanla partilerini kurarak o yıllardan itibaren mecliste bulunuyorlar. Şimdi HDP ismiyle temsil ediliyorlar.

Bu partinin lider kadrosu ülkeyi huzursuz etmek, PKK’nın hedefine ulaşması için hedeflerinden hiç şaşmadı. HDP’ ye oy veren seçmenin bir kısmı korkudan, bir kısmı da bunların ihanet derecesindeki çalışmalarından haberdar olmadığını düşünüyorum.

HDP’ nin yıllar içerisinde yöneticiliğini, milletvekilliğini yapanlar, gün geldi devlete; “Katil devlet” dediler. Polise tokat attılar, teröristlerin cenazesine katıldılar. Gün geldi “sırtımızı PKK’ya, YPG’ ye dayadık” “PKK sizi tükürüğü ile boğar” dediler. Dediler de dediler. Bunların her söylediği, her yaptığı hepimizin duyduğu, gördüğü olaylar. Hepsini anlatmaya yerimiz müsait değil.

HDP’nin şimdiki eş başkanı Sezai Temelli geçenlerde yaptığı konuşmanın bir bölümünde şöyle diyor. 

“Kürdistan’da biz kazanacağız. Batıda Ak Parti ve MHP’ye kaybettireceğiz.”

Türkiye’de Kürdistan diye bölge var mı? Ülkemizin bölünmesi için uğraştıklarına bundan büyük delil bulunabilir mi? Bunların oy oranı belli. CHP’nin oy desteği olmasaydı mecliste bile temsil edilemeyeceklerdi. Batıda nasıl sandıktan başarılı oyla çıkacaklar?

CHP İyi Parti ile yaptığı aleni ittifakla yerel seçimlere giriyor. HDP ile gizli görüşmelerle, bu partiye yakın isimleri bazı yerlerde aday gösteredi. PKK destekçisi temelli işte bu ittifaka güvenerek batıda da kazanacaklarını söylüyorlar. 

Hakiki CHP’liler partilerinin HDP ile dirsek temasına karşılar, oy vermek istemediklerini söylüyorlar.

Yazımın başında 

“Şehitler ölmez, vatan bölünmez

Bayrak inmez, ezan susmaz” naraları atanlar, bu sözlerle büyüyen bir grup İyi Parti’yi kurdular. İlimizde HDP ile bir seçim anlaşması olmasa da ülke çapında var. Ülke çapında ittifak yapan CHP’ye oy vermek ülkemiz için değişmeyen emellere sahip HDP’nin değirmenine su taşımaktır. Sezai Temelli’nin “Kürdistan’da biz kazanacağız..” derken bu cümlenin içinde gizli ayrılık ifade eden düşüncesine destek olmak demektir. Sonradan pişman olmak bir şey ifade etmez, bizden söylemesi.

Bu haber toplam 2006 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum