'SORUNUN DEĞİL, ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLACAĞIZ'

'SORUNUN DEĞİL, ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLACAĞIZ'

Aslen Bilecikli olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, ilimizde bir dizi temaslarda bulundu.

Aslen Bilecikli olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, ilimizde bir dizi temaslarda bulundu. İlimizin enerji ve madencilik alanındaki sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıya katılan Müsteşar Dönmez, Bilecik'in sorunlarının çözümüne destek sağlanacağını belirtti. Dönmez,"Sorunun değil, çözümün parçası olacağız" dedi. 
Siyaset ve iş dünyasının bir araya geldiği toplantıda Bilecik'in enerji sorunları üzerine fikir alışverişinde bulunularak, çözüm yolları arandı. Müsteşar Dönmez, Bakanlığın enerji ve tabii kaynaklar alanındaki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Dönmez,"Biz kimsenin karanlıkta, soğukta ve yolda kalmaması için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. 

1-004.jpg
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, ilimizde bir dizi temaslarda bulundu. Bilecik Valiliği'ni ziyaretle Bilecik temaslarına başlayan Müsteşar Dönmez ardından Cuma namazını Şeyh Edebali Türbesi'nde bulunan Orhangazi Camii'nde kıldı. Vali Ahmet Hamdi Nayir'in öğle yemeğine konuk olan Dönmez daha sonra Bilecik Belediyesi'ni ziyaret etti. 
Bilecik programının devamında siyaset ve iş dünyasında çok sayıda ismin yer aldığı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıya katılan Dönmez, Bilecik'te olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dönmez, Bilecik'te kendisini evinde hissettiğini dile getirerek,"Müsteşar olarak Ankara dışı ilk il ziyretimi buraya yaptım. İlin enerji ve madencilikle alakalı sorunlarını masaya yatıracağız. Çözüm arayacağız. Sorunun değil çözümün bir parçası olacağız. Enerji sadece bizim için değil tüm dünyada hayatın devamı için önem arz ediyor. Aslında Bakanlığımız ve biz kimsenin karanlıkta, soğukta ve yolda kalmaması için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

2-005.jpg
Belediye Başkanı Selim Yağcı,da enerjinin medeniyetimizin vazgeçilmez bir unsuru olduğuna dikkat çekerek,"Şehhrimiz gelişen bir şehir, enerji kaynaklarımız, madenlerimizin işletilmesinde çok sorunlarla karşılaşıyoruz. Bu sorunları çözme noktasında bizlerle yüz yüze bir araya gelerek bize fırsat tanıdığı için müsteşarımıza teşekkür ederim" dedi. 
Vali Ahmet Hamdi Nayir'de toplantının ilimiz açısından büyük önem taşıdığını belirterek,"Mermer şehri Bilecik'imizde tabi kaynaklar yönünden büyük gelişmelerimiz var. Buna bağlı olarak çözümü ve görüşülmesi gereken konularımızda var. İnşallah bunları masaya yatıracağız ve istişarelerde bulunacağız. Müsteşarımıza katkılarından ötürü teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 
Toplantı, basına kapalı bir süre daha devam etti.  

3-001.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1625 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.