SOSYAL YAŞAM ALANI VE ÇOCUK PARKI YAKINDA AÇILACAK

SOSYAL YAŞAM ALANI VE ÇOCUK PARKI YAKINDA AÇILACAK

Bilecik Belediyesi tarafından İsmetpaşa Mahallesi Özyörem Sitesi üzerinde bulunan alanda gerçekleştirilen sosyal yaşam alanı ve çocuk parkında çalışmalar tamamlandı ve kısa süre sonra hizmete girecek.

İsmetpaşa Mahallesi Özyörem Sitesi üzerinde bulunan alanda gerçekleştirilen sosyal yaşam alanı ve çocuk parkı, mahallenin yeni cazibe merkezlerinden biri oluyor.

sosyal-yasam-alani-ve-park-yakinda-hizmetye-girecek2.jpg

Daha önceleri, atıl ve kötü bir görüntüye sahip alan Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma ile İsmetpaşa Mahallesine yeni bir sosyal yaşam alanı ve çocuk parkı olarak değerlendirildi.

sosyal-yasam-alani-ve-park-yakinda-hizmetye-girecek3.jpg

Belediye Başkanı Nihat Can, Özyörem Sitesi üzerinde gerçekleştirilen sosyal yaşam alanı ve çocuk parkı hakkında; Bilecik Belediyesi olarak fiziki, sosyal ve kültürel alanlarda birçok önemli hizmetleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan İsmetpaşa Mahallemizde Özyörem Sitesinin üzerinde bulunan çalışmamız tamamlandı. Mahalle sakinlerimiz burada hem dinlenecekler, hem eğlenecek ve aynı zamanda çocuklarımız da burada keyifli zaman geçirecekler. Dana önce atıl olan burayı çalışmamızla mahallemize kazandırdık. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun’’

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2426 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum