’SÖZ KONUSU VATANSA DÜNYANIN ŞAH DAMARINI KESERİZ’
Bilecik Alperen Ocakları tarafından 'Bayrak yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüşe Ülkü Ocakları da destek verdi.
H. Türker ÇOBAN
Bilecik Alperen Ocakları tarafından son günlerde yaşanan hadiselere tepki göstermek için 'Bayrak yürüyüşü' düzenlendi. Yaklaşık 100 kişilik grup otogar mevkiinde toplanarak Cumhuriyet meydanına kadar yürüdü. Bilecik Ülkü Ocakları'nın da destek verdiği yürüyüşte; 'Bilecik uyuma bayrağına sahip çık', 'Kanımız aksada zafer İslam'ın', 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' 'İmralı apoya mezar olacak' 'İmralı basılsın Apo piçi asılsın' sloganları tekbirler eşliğinde haykırıldı.
Yürüyüş yapan grup İl Emniyet Müdürlüğü önünden geçerken de; 'Polise uzanan eller kırılsın' sloganı attılar. Sokakta bulunan vatandaşlar da yürüyüş yapan gruba alkışlarla destek verdiler. Cumhuriyet meydanına kadar sloganların hiç kesilmediği dikkat çekerken, ardından Alperen Ocakları adına basın açıklaması Turgay Yıldız tarafından yapıldı.
Alperen Ocakları mensubu Turgay Yıldız açıklamasında şunları söyledi;
"UNUTTUKLARI; TÜRK MİLLETİNİN İMAN AŞKIYLA BÜTÜNLEŞEN ASİL GÜCÜDÜR"
"Milletimizin, vatanımızın ve nazlı bayrağımızın böylesine zor günlerde, böylesine hain saldırılar altında dahi olsa burada mezhep, dil, ırk, renk ayrımı yapmadan bu kutsal yürüyüşe destek verdiğiniz, büyük birliğimizi ifşa ettiğiniz için teşekkürü boynumuza borç biliriz.
Biliriz ki bu ülkeyi Kürt'ü, Türk'ü, Laz'ı, Çerkez'i gibi dah aismini sayamadığımızı 72 etnik kökene mensup vatansever yiğit insanlarla kurtardık ve bağımsızlığımızı, özgürlüğümüzü kazandık. Türk'ün gücünü kabullenemeyen bazı kirli eller, bu aziz vatanın evlatlarına acımasız ve bir o kadar kutuplaştırıcı oyunlar tezgahlayıp, bunun akabinde kardeş kanının döküldüğü kaotik bir ortam oluşturarak, bölünmez bütünlüğümüzü tehlike altına almak istemişlerdir.
Ama hesap edemedikleri bir şey var, o da aziz Türk milletinin iman aşkıyla bütünleşen bitmez asil gücüdür. Yeri geldiği zaman hepimiz asker, hepimiz polis olur ve hepimiz bu aziz vatan için ölmeyi boynumuza borç biliriz. Bunun için ne gocunur ne de düşünürüz. Bu vatan bize babadan değil, atalarımızın aziz kanlarıyla süslediği kutsal bayrağımızla kaldı. Şimdi bize düşen vatanımızın, bayrağımızın bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya göstermektir.
"GÖZÜ DÖNMÜŞ HAİNLERİN ELBET ELİ KIRILACAKTIR"
Bakınız İŞİD'in zulmü altında kalan Ayn El Arab için yapılan bunca tahirbatın, hiçbir açıklayıcı ve geçerli bir sebebi yoktur. Evet orada insanlar ölüyor buna hiçbir zaman göz yummamalıyız ve yüce Türk milleti de göz yummadı. Ne büyük tezatlıktır ki 'Orada insanlık ölüyor' diye bağıran BDP'li köpekler, Kerkük'te, Musul'da verilen mücadeleyi ve katliamı görmezden gelerek bir kere daha bu aziz Türk milletinin bir parçaso olmadıklarını gösterdiler. Ancak ülkemiz içindeki hain odaklar yine bunu bahane ederek nice mülüman kardeşimizin canına kıydı, devletin malını yağmaladı, esnafların işyerini talan etti.
Bu hain saldırılarda 40'a yakın vatandaşımız hayatını kaybetti. Olaylarda 212 okul binası, 67 emniyet binası, 25 kaymakamlık binası, çocuk yuvaları, Kızılay kan merkezleri, belediye binalarının aralarında bulunduğu 780 bina, toplam olarak da 113 bina yakılmış veya tahrip edilmiştir. Şiddet eylemlerinde özel araçlar, belediye araçları, ambulanslar ve polis araçları yakılmış ve toplamda bin 177 araç kullanılamaz hale getirilmiştir. Bu olayları körükleyenler kesinlikle bizlerin kardeşleri değildir. Hiçbir müslüman, müslüman kardeşine böyle zulüm etmez. PKK faşist köpekleri kendilerini kürtlerin savunucusu göstermeye çalışırken, en çok zulmü yine Kürt kardeşlerimize yapmışlardır. Gözü dönmüş bu hainlerin elbet elleri kırılacaktır. Bu eli kıracak olan da yine büyük Türk milleti olacaktır. Artık Kürt kardeşlerimiz de bu oyunu görmeli ve artık onlar da buna dur demelidir. Yaşadığımız bu acı olaylar fitne odaklarının şeytani senaryolarından ibarettir.
16 yaşındaki bir Kürt kardeşimiz Yasin Börü, kurban eti dağıtırken başı taşla ezilerek hunharca katledildi. Mahallesinde hava almak için dışarı çıktığı zaman kafasına taş atılarak öldürülen Serdar Arslan'ın suçu ne idi sorarım size.
"BAYRAĞIMIZA YAN GÖZLE BAKANIN GÖZLERİNİ OYMA VAKTİDİR"
Yüce Allah elbet bunun hesabını ahirette soracaktır lakin bu dünyada bunların hesabını bizim aracılığımızla sormayı nasip eylesin. Yaşanan bu olaylar birkez daha gösterdi ki Pkk ve bunun baş iti Apo, Kürt kardeşlerimizin temsilcisi değildir. Umuyoruz bunu gerek halkımız, gerekse de mesuliyet makamındaki devlet yöneticilerimiz artık görsün ve bu hainleri şımartmaktan vazgeçip bu aziz milletin yumruğunu tam göğsüne indirsin. Ayyıldızlı bayrağımız hepimizindir. Lazın, Çerkezin, Gürcünün, Türk'ün, Kürdün nica adını sayamadığımız Anadolu milletlerinindir. Artık hep birlikte bayrağımıza yan gözle bakanın gözlerini oyma vaktidir.
Haydi Bilecik tekrardan o şanlı ecdadımız gibi gelin yeniden kardeşliğimizi pekiştirelim. Tüm dünyaya bu milletin ayrılmaz bir bütün olduğunu gösterelim. Muhsin Yazıcıoğlu'nun da dediği gibi 'Kan dökmeyi seven bir millet değiliz ancak söz konusu vatan ise dünyanın şah damarını keseriz' diyebilelim.
Sözlerimi Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in sözüyle noktalamak istiyorum. 'İslamiyetten yoksun bir Türklüğün, cesetten farkı yoktur! Türk önce müslüman, sonra Türk'tür.'
Ne mutlu Türk'üm diyene"
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.