SU DOLU ÇUKUR TEHLİKE SAÇIYOR

SU DOLU ÇUKUR TEHLİKE SAÇIYOR

Bilecik'te 4 gün önce karasu içme hattında yaşanan bir patlağı bulmak için uğraşan ekipler, yaptıkları kazı sırasında kanalizasyon hattını patlatınca olanlar oldu. 1 gündür içme suyu ve kanalizasyon suyunun karışımı sokaklara akarken, vatandaşlar bu durumu tepki gösterdi. 

su-dolu-cukur-tehlike-saciyor2.jpg

Ertuğrulgazi Mahallesi Abbaslık Caddesi üzerinde 4 gün önce ekipler Karasu içme hattında yaşanan bir patlağı bulmak için cadde üzerinde bir kaç yeri kazdı. Ekipler kaçağı buldukları esnada 3 metre derinliğine kadar inerken kanalizasyon hattını patlattılar. Ekiplerin bu sorunu çözemedikleri ve dün saat 4'te işi bıraktıkları öğrenildi. İşçiler bugünde patlağın olduğu yere gelmeyince 3 metre derinliğindeki çukur suyla doldu. İçi içme suyu ve kanalizasyon suyunun karışımı çukurdan taşan su 1 gündür sokaklara akarken, vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi. Bariyer ile etrafı çevrilen su dolu çukura dün bir kedinin düştüğü ve kedinin vatandaşlar tarafından çıkarıldığı öğrenildi. Çukurun tehlike ve hastalık saçtığını söyleyen mahalle sakinleri, çocukların çukurun içine düşme ihtimaline karşın tedirginler. 

su-dolu-cukur-tehlike-saciyor3.jpg

Öte yandan, ekiplerin bugün neden çalışmadığı öğrenilmezken, vatandaşlar belediyeden bu konunun biran önce çözülmesini istediler. 

Ekiplerin dün çok yağmur yağmadığı için çalışma yapamadığı bugün de yağmur yağma ihtimaline karşın çalışma gerçekleştirilmediği öğrenildi. Çukurun içinde 1 buçuk metre kalındığında beton olduğu ve bunun kırılması için yağmurun yağmaması gerektiği bildirildi. 

su-dolu-cukur-tehlike-saciyor4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3043 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum