'TAPULAR TESLİM EDİLECEK!'

'TAPULAR TESLİM EDİLECEK!'

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, katıldığı Akpınar Mahalle iftarında vatandaşlara müjdeli haber verdi. Mahalledeki tapu sorununun çözüme kavuştuğunu ifade eden Başkan Bakıcı, imar müdürlüğünün gerekli çalışmaları tamamladığını ve hak sahiplerine tapuların teslim edileceğini söyledi. 

1-328.jpg

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları programı kapsamında Akpınar Mahalle İftarı düzenlendi.

Düzenlenen Mahalle iftarına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, bazı AK Parti Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Akpınar Mahallesi iftar programında orucunu mahalle sakinleri ile birlikte açan Başkan Bakıcı, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada; “Bozüyük Belediyesi olarak Akpınar Mahallemiz için yapmış olduğumuz faaliyetler ortadadır. Bunların en yenisi olan ve bizim üzerinde heyecan ile çalıştığımız Akpınar Mahalle Konağı siz değerli Akpınar Mahalle sakinlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda şekillenmiş tam bir kompleks yapıdadır. Bizler için vatandaşlarımızın ihtiyaçları her şeyin üzerindedir” dedi. 

2-319.jpg

Akpınar Mahalle konağı ile ilgili bilgiler veren Başkan Bakıcı’nın bir diğer müjdesi ise İmar Müdürlüğü tarafından tamamlanan tapuların hak sahiplerine teslim edileceği oldu. Başkan Bakıcı sözlerini iftar yemeğine katılan tüm mahalle sakinlerine teşekkür ederek tamamladı. Başkan Bakıcı daha sonra mahallede ki çocuklara pamuk şeker ikramında bulundu. 

Daha sonra çatkapı mahalle sakinlerinin konuğu olan Başkan Bakıcı ve beraberindekiler, sohbet ederek mahallelinin istek ve taleplerini dinledi. 

3-238.jpg

 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2037 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.