TATİL ZİLİ ÇALDI

TATİL ZİLİ ÇALDI

İl genelinde 36 bin 483 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi. 

Vali Süleyman Elban, 2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım töreninde, il geneli 175 okulda görev alan 2 bin 481 öğretmen ile 36 bin 483 öğrencinin eğitim öğretim yılını tamamladığını söyledi.

1-323.jpg

Güzel ve başarılı bir eğitim-öğretim yılının tamamlandığını aktaran Vali Elban,"İnşallah önümüzdeki yıllar daha başarılı olur. Başarı çıtamız daha yukarılara yükselir" dedi. 

2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne dağıtım töreni düzenlendi. Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen törene Vali Süleyman Elban, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile birlikte bazı daire müdürleri, STK temsilcileri ile öğrenci ve veliler katıldı. Öğrencilere karnelerinin yanı sıra çeşitli hediye takdimi de yapıldı. 

2-315.jpg

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Vali Elban, il geneli 175 okulda görev alan 2 bin 481 öğretmen ile 36 bin 483 öğrencinin eğitim öğretim yılını tamamladığını bildirdi. Öğretmenlere ve öğrencilere 'İyi tatiller' temennilerinde bulunan Vali Elban, önümüzdeki yılların daha başarılı ve güzel olması temennilerini iletti. 

Vali Elban, karne dağıtım töreni sonrasında yaptığı açıklamada, Eylül ayında başlayacak yeni eğitim-öğretim yılının şimdiden hayırlar getirmesini dileyerek şunları kaydetti:

"İnşallah öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz önümüzdeki yaz dönemini daha verimli bir şekilde geçirerek 2017-2018 eğitim-öğretim yılına inşallah hazırlıklı olurlar. Ancak bu süre zarfında milli eğitim camiası yeni eğitim-öğretim yılına hem binalarımızın fiziki eksiklikleri ya da daha iyi olmaları açısından tüm çalışmalar yapılacak. Öğretmen atamaları ve yer değişiklikleri yapıldıktan sonra inşallah Eylül ayında yeni eğitim-öğretim yılına başlamış oluruz. 

3-236.jpg

Tamamlanan bu eğitim-öğretim yılında yoğun mesai sarfeden eğitim neferi öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemi iyi değerlendirsinler, önümüzdeki yıl daha da yoğun bir dönem olacak inşallah. İl olarak bulunduğumuz noktadan, eğitim-öğretim kalitesi ve başarı çıtasını daha ileriye taşımayı hedefliyoruz. Bu hedefte de her birimde görev yapan her öğretmenimizin, milli eğitim camiasında görev yapan her bireyin bire bir katkısını bekliyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllar geçen yıllardan daha başarılı olur diye temenni ediyorum. Yeni eğitim-öğretim yılı başlayana kadar da hem öğretmenlerimize hem öğrencilerimize güzel bir yaz tatili temenni ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde ülkemiz için, yarınlarımızın teminatı yavrularımız için iyi bir eğitim-öğretim yılı olur diye temenni ediyorum" dedi.

Vali Elban daha sonra öğrenci ve velilerle sohbet ederek, öğretmenlerle bir araya geldi. 

4-068.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2083 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.