TRİBÜNDE SİGARA İÇEN GÖZLEMCİ TEPKİ TOPLADI

TRİBÜNDE SİGARA İÇEN GÖZLEMCİ TEPKİ TOPLADI

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10'uncu Grup 21'inci hafta müsabakasında Kütahya temsilcisi Tavşanlı Moymulspor, Feriköyspor maçının gözlemcisinin maçı takip ederken tribünde sigara içince tepki topladı. 

Kütahya ekibi Tavşanlı Moymulspor'un cezası nedeniyle Bilecik Edebali Stadı'nda seyircisiz oynanan müsabakada Feriköyspor ile karşı karşıya geldi. Maçın gözlemcisi İzmir bölgesinden eski Hakem Serkan Özkan maç başlamadan depreme uygun olmayan tribünlerin Şeref Tribünü diye tabir edilen yere bir adat sandalye koyarak maçı seyretmeye başladı. Özkan'ın maçın 30 ve 70'inci dakikalarında cebinden çıkardığı sigarayı yakarak içmesi tepkilere neden oldu. Stat içinde sigara içilmez levhasının da olduğu görülürken, maçın gözlemcisine hiçbir görevlinin müdahale etmemesi gözlerden kaçmadı. 

Öte yandan maçı izlemeye gelen yöneticilerin de depreme uygun olmayan statta hakem giriş çıkış kapısını yanına korunaklı yapılan alan içerisindeki sandalyelerde izlediler. Bu sırada bazı yöneticilerin de maç sırasında bu alanda sigara içmesi gözlerden kaçmadı. 

tribunden-sigara-icen-gozlemci-tepki-aldi2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3312 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum