TÜRBİN DAHA GÜZEL OLACAK

TÜRBİN DAHA GÜZEL OLACAK

Bozüyük Türbin mesire alanında Bozüyük Belediyesi ekipleri tarafından 2.'inci etap yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Türbin mesire alanında Ramazan ayı nedeni ile düşen ziyaretçi sayısını fırsat bilerek kapsamlı olarak yenileme çalışmalarına başlayan Bozüyük Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yerinde inceledi. Ekiplerden bilgi alan Başkan Bakıcı çalışanlara kolaylıklar diledi ve yapılan yenileme çalışmalarını yakından inceledi. Türbin mesire alanının uzun vadede güzelliğini koruması ve doğa ile iç içe bulunan bu yerin Bozüyük’ün marka değerlerinden biri olarak kalması için çalışmalara devam edeceklerini belirten Başkan Bakıcı, son zamanlarda sık olarak karşılaşılan park ve bahçelerde ki zarar verme olaylarına yönelik olarak, her vatandaşın bu konuda daha duyarlı ve hassas olmalarını istedi.

Türbin mesire alanında yapılan yenileme çalışmalarının ardından 2.'inci etap kısımda eksik olan ve tadilat gerektiren tüm noktalar düzenlenmiş olacak ve Türbin mesire alanı Bozüyük’ün yanı sıra çevre illerden ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 1858 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.