TÜRKİYE'NİN EN GENÇ MENAJERİ HEDEFLERİNİ ANLATTI

TÜRKİYE'NİN EN GENÇ MENAJERİ HEDEFLERİNİ ANLATTI

Türkiye'nin en genç futbolcu menajeri olma özelliğini elinde bulunduran Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencilerinden Uğur Ertik, hedeflerini ve projelerini gazetemize anlattı. Henüz 23 yaşında menajerlik piyasasında adından söz ettirmeye başlayan Ertik, gözlemci ekibi ve Scout&Menajerlik adı altında site kurma çalışmaları gerçekleştirdiğini ifade etti. 

Ahmet MEŞE: Bize biraz kendinden bahsedebilir misin ?
Uğur ERTİK: 1993 Eskişehir doğumluyum. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde Coğrafya örgün, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde açıktan aynı anda 2 üniversite okumaktayım.
Ahmet MEŞE: Menajerliğe nasıl atıldınız ?
Uğur ERTİK: Futbola çok küçük yaşta ilgi duymamla birlikte, önce gözlemcilik sonrasında bireysel olarak menajerliğe başladım. 
Ahmet MEŞE: Hem 2 üniversite okuyup, hem de menajerlik yapmak zor olmuyor mu ?
Uğur ERTİK: Aksine beni daha da çalışmam için kamçılıyor. Geleceğe yönelik hem eğitim hayatımda hem de menajerlik hayatımda plan ve projelerim var.
Ahmet MEŞE: Bu plan ve projelerinizden biraz bahsedebilir misin ?
Uğur ERTİK: Elbette. Öncelikle futbol açısından da eğitim olarak kendimi geliştirmek adına ileride Spor Yönetimi de okumak istiyorum. Menajerlik adına ise bir gözlemci ekibi kurmak için çalışmalar başlattım. Bu ekipte Menajerlik oyunu oynayan Türkiye'de bu alanda fazlasıyla tanınmış ve benim de saygı duyduğum biri olacak, biliyorsunuz ki Dünyanın sayılı teknik direktörleri de bu oyunu simulate edip keşifler yapmakta. Sırbistan Ligini çok iyi tanıyan hatrı sayılır Afrikalı eski bir futbolcuda olacak. Ayrıca  bu yola beraber baş koyduğum futbol bilgilerine ve gözlemciliklerine güvendiğim beraber çalışacağım arkadaşlarımda olacak. Bunun yanı sıra Scout&Menajerlik adı altında site kurma çalışmalarımız devam ediyor. 
Ahmet MEŞE: Bu site peki ne üzerine, ne gibi yarar sağlayacak ?
Uğur ERTİK: Futbolculara daha kolay ulaşmamız sağlanacak özellikle Afrika Futboluna. Ayrıca menajerliğini yaptığımız futbolcularda buralarda gözükecek ve tabiki yaptığımız projeler işlerde.
Ahmet MEŞE: Hangi liglerden futbolcuların menajerliğini yapıyorsunuz ?
Uğur ERTİK: Sırbistan Liginden 2 futbolcum, İsveç futbolunun en üst takımlarında forma giyip şimdilerde Etiyopya Liginde top koşturan bir futbolcum var. Bunun yanında birçok Afrika klüblerinin amatör ve profesyonel liglerinde oynayan topçularla iletişimim var.
Ahmet MEŞE: Son olarak önümüzdeki transfer döneminde çalışmaların olacak mı ?
Uğur ERTİK: Tabiki. İnşallah amatör ve profesyonel kulüplere futbolcu veya futbolcular vereceğim.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4845 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.