TÜZÜN’DEN GAZETEMİZE TEŞEKKÜR

TÜZÜN’DEN GAZETEMİZE TEŞEKKÜR

Sinan ÖNCE

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, 1 Kasım genel seçimlerinde gazetemizin yaptığı objektif haberlerle halkı bilgilendirdiğini belirterek: "Demokrasi şölenine katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Tüzün gazetemize gönderdiği teşekkür mektubunda şunları ifade etti:  '1 Kasım 2015 tarihinde 26.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerini gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Demokrasimizin vazgeçilmezi olan seçimlerin gerçekleştirilme sürecinde, halkımızı, yaptığınız objektif haberlerle bilgilendirip, bu demokrasi şölenine katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.

Şahsınızı ve gazetenizin yayımlanmasında emeği geçenlere şükranlarımı sunar, her zaman yerel basınının yanında olacağımı belirtir, işlerinizde başarılar diler, saygılarımı sunarım' dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.