UMRE KAFİLESİ KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

UMRE KAFİLESİ KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

Bozüyük´te Türkoğlu Turizm ve Beydabir Turizm işbirliği ile kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için uğurlama programı düzenlendi.

İsmet CEP
Bozüyük'te Türkoğlu Turizm ve Beydabir Turizm işbirliği ile kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için uğurlama programı düzenlendi.
Cumhuriyet meydanında düzenlenen uğurlama programıyla umreye gidecek vatandaşlar dualarla kutsal topraklara uğurlandı. Uğurlama programında konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, umre kafilesine hayırlı yolculuklar diledi. Başkan Bakıcı, “Bugün üzüntü gözyaşları ile uğurladığımız büyüklerimizi sevinç gözyaşları ile karşılamayı Allah'tan ümit ediyoruz. Allah hayırlısı ile gidip dönmeyi nasip etsin. Orada yapacağınız ibadetlerinizi Rabbim kat kat fazlası ile kabul eylesin. Bizden de selam götürüp bizlere dua ederseniz bizler çok memnun kalırız. Mevla'm tüm vatandaşlarımıza bu mutluluğu yaşatsın.Allah yapacağınız her türlü ibadeti kabul etsin diyerek hayırlı yolculuklar diliyorum." dedi.
Firma yetkilisi İlhan Türkoğlu, 25 gün ve 14 günlük olarak iki kafileden oluşan umre ziyaretine Bozüyük ve Eskişehir'den toplam 230 kişinin katıldığını ifade ederek, "Kafilemiz Fevzi Bayrakçı hocamızın kafile başkanlığında önce Medine'yi Münevvere, daha sonra Mekke'yi Mutahhara'ya geçecek. Ardından ibadetlerini tamamlayarak yurda dönüş yapacaklar. Allah hayırlısı ile gidip gelmek nasip eylesin. İbadet ve dualarını şimdiden kabul etsin" dedi. İlahiler ve dualar eşliğinde umre kafilesi kutsal yolculuğa uğurlandı. Uğurlama programına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, şirket yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.