ÜNİVERSİTE KAÇAK KONAK'TA

ÜNİVERSİTE KAÇAK KONAK'TA

Eski Vali Konağı arsasına yapılan inşaatın ihale şartlarına, belediye ruhsatına aykırı yapıldığını defalarca yazdık. İtiraz eden yok, gereğini yapanda.

Belediye, inşaat verdiği ruhsata aykırı yapılsa da 1260m2 üzerine ruhsat verdiğini İl Özel İdaresine bildirdi. İhale şartnamesine aykırı bir durum görülmez Özel İdare tarafından da kabul edilirse kanunlar kılıfına uydurularak Kaçak Konak kaçak olmaktan kurtarılacak.

Konu İl Genel Meclisine geldi. Meclis, İl Özel İdaresine topu attı.

Bugüne kadar İl Özel İdaresi Kaçak Konakla ilgili bir çalışma açıklamadı. Halen Kaçak Konak ruhsatsız çalışmaya devam ediyor.

Üniversite şu davetiyeyi gazetemize gönderdi; “Değerli basın mensupları; 23 Ocak Pazartesi günü Üniversite Rektörlüğümüz tarafından Muhtarlarımıza kahvaltı verilecektir. Konak Cafe – Restaurant’ta Saat 10.30’da başlayacak kahvaltıya tüm basın mensuplarımız davetlidir. İyi çalışmalar dileriz.”

Biz de cevaben; “Sakarya Gazetesi olarak, KAÇAK bir işletmede yapılacak programa katılmamız söz konusu olamaz. Üniversitemize de ‘KAÇAK KONAK’ta program düzenlemek yakışmaz.” Dedik.

Üniversite yetkilileri devletin parasıyla Kaçak Konak’ta yemek verdi.

Bu yanlış davranışından dolayı üniversite yetkililerini kınıyoruz. Bu sebeple üniversite Koçak Konak’ta diyoruz. 

Bu haber toplam 3510 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum