Uşak’tan Bilecik’e yardım eli

Uşak’tan Bilecik’e yardım eli

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Dilara Özmen, Ceren Ada, ve Rabia Can üç ayrı ilde sosyal sorumluluk kampanyası yürüttü.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Dilara Özmen, Ceren Ada, ve Rabia Can üç ayrı ilde sosyal sorumluluk kampanyası yürüttü. Kampanya kapsamında Ankara Çubuk, Bilecik Bozüyük ve Uşak illerinde ihtiyaç sahibi ailelere giyim ve ayakkabı yardımı yapıldı. Kampanya 6 Nisan ile 23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi. 

Kampanya çerçevesinde öğrenciler sosyal medya hesaplarından ihtiyaç sahiplerine ulaştılar. Sponsorlar aracılığı ile yardımları buluşturan öğrenciler yoğun bir ilgi ile karşılandı. Ankara’nın Çubuk ilçesinde Hilal Giyim mağazası ve Bilecik Bozüyük ilçesinde Butik Limon Giyim yardımda bulunurken Uşak ilinden sponsor aracılığı ile ayakkabı yardımları karşılandı. Toplamda 50 ihtiyaç sahibine ulaşan öğrenciler kampanyanın ardından tanıtım filmini sosyal medya hesaplarında paylaştı. 

Bu haber toplam 1985 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.