Vali Aygöl, velilerin yüreğine su serpti

Vali Aygöl, velilerin yüreğine su serpti

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Yenipazar Atatürk Ortaokulu’nda yaşanan öğretmen eksikliğinden dolayı velilerin yaşadığı endişeler ile çözüm arayışı girişimlerine kayıtsız kalmadı.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Yenipazar Atatürk Ortaokulu’nda yaşanan öğretmen eksikliğinden dolayı velilerin yaşadığı endişeler ile çözüm arayışı girişimlerine kayıtsız kalmadı. Vali Şefik Aygöl, Yenipazar Kaymakamlığı ve Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerekli düzenlemelerin yapılarak konunun çözüldüğünü duyurdu. Vali Aygöl, “Tüm velilerimiz müsterih olsun” diyerek velilerin gönlüne su serpti.

Bilindiği üzere; Yenipazar ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulu’nda yaşanan öğretmen eksikliği sebebiyle veliler çözüm arayışına düşmüştü. Yenipazar Kaymakamlığına ve Yenipazar Belediye Başkanlığına giderek sorunun çözülmesi talebinde bulunan velilerin bu girişimleri gazetemizde ise “Yenipazar’da eğitim krizi” başlığı ile yer bulmuştu. Haberimizin ardından Bilecik Valisi Şefik Aygöl devreye girdi. Vali Aygöl, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, velilerin müsterih olmasını istedi.

Aygöl, “Kaymakamlığımız ve il milli eğitim müdürlüğümüz düzenleme yaparak öğretmen konusunu çözmüştür. Tüm velilerimiz müsterih olsun.” ifadesini kullandı.

İlgili Haberler

Bu haber toplam 2756 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum