VALİ ELBAN BAŞKANLARDAN BRİFİNG ALDI

VALİ ELBAN BAŞKANLARDAN BRİFİNG ALDI

Vali Süleyman Elban, belediye başkanlarıyla bir araya geldi. 

Osmaneli Necla Hanım Konağı'nda gerçekleşen toplantıda, belediye çalışmaları istişare edilerek, projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Vali Elban, belediye başkanlarından çalışmalara ilişkin detaylı brifing aldı. 

Toplantıya, Kaymakam Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek ve Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ile belde belediye başkanları katıldı. 

Vali Süleyman Elban başkanlığında gerçekleşen belediye başkanları toplantısının bu ayki durağı Osmaneli oldu. Osmaneli Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda belediye başkanları  yapmış oldukları hizmetleri ve uygulayacakları projeleri anlattılar. Belediye hizmetleri konusunda birbirleri ile görüş alışverişinde bulundular. Başkanlar, çalışma ve projelerle ilgili Vali Elban'ı detaylı şekilde bilgilendirdiler. 

Toplantı sonunda ev sahibi belediye başkanı Münür Şahin tarafından Vali Elban'a ve belediye başkanlarına imalatı Osmaneli'de gerçekleşen kuka tesbihlerden hediye edildi. 

vali-elban-brifing-aldi2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2003 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum