VALİ ELBAN, MUHTARLARLA BULUŞTU

VALİ ELBAN, MUHTARLARLA BULUŞTU

Vali Süleyman Elban, Merkez İlçe'ye bağlı köy ve mahalle muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi. İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'ndaki buluşmada muhtarlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Vali Elban bu tür istişare toplantılarını belirli aralıklarla gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Muhtarlarla gerçekleştirilen toplantılarda konuların birinci ağızdan daha net aktarıldığına vurgu yapan Vali Elban,"Bizler, il düzeyinde hizmet sorumluluğu olan kişileriz ama sizlerde köyünüzde ve mahallelerinizde hizmet sorumluluğu olan kişilersiniz. Hizmet sorumluluğu açısından benzer görevler ifa ediyoruz ama sizin bizden farklı tarafınız seçimle geliyorsunuz. O yüzden köyünüzde ve mahallenizde yaşayan insanların nabzını tutuyor dolayısıyla önerileri ve şikayetleri net olarak görüyorsunuz. Bu kapsamda bizlerinde belirli aralıklarla sizlerle bir araya gelmek gibi bir mecburiyetimiz var" dedi.

vali-elban-muhtarlarla-bulustu2.jpg

Bu tür istişare toplantılarının her iki kesim içinde faydalı olduğunu söyleyen Elban sözlerine şöyle son verdi:

"Böyle olması bizler tarafından yapılan ve yapılması istenenlerin doğrudan vatandaşlara iletilmesini sağlıyor. Hem de sizlerin sorun, talep ve sıkıntılarıyla ilgili birinci ağızdan bize iletmeniz önem taşıyor. Bu çerçevede sizlerle belirli aralıklarda bir araya gelmek istiyoruz. Sizlerle istişarelerde bulunacağız. Köylerimiz, mahallelerimiz, kamu hizmetlerimizle ilgili her konuda fikir alışverişinde bulunacağız" ifadelerini kullandı.  

Bu haber toplam 2121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum