VALİ ELBAN, SANAYİCİLERLE YAKIN TEMASTA

VALİ ELBAN, SANAYİCİLERLE YAKIN TEMASTA

Göreve geldiği günden itibaren ilimiz sanayicileri ve iş adamları ile yakın temas kuran Vali Süleyman Elban bu kez Bozüyük'te faaliyet gösteren sanayici ve iş adamları ile bir araya geldi. 

 Vali Elban, Polisevi'nde, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Bayram Kaya ile sanayici ve  işadamlarının katıldığı toplantıda, Bilecik'te göreve başladıktan sonra ilimizdeki çeşitli kesimlerle, çeşitli vesilelerle bir araya geldiğini, ilimizdeki sanayici ve işadamlarıyla da tanışmak, kaynaşmak ve köprü kurmak amacıyla bir araya gelmek istediğini söyledi.    

Ülkemizde sanayici olmanın zor olduğunu ifade eden Vali Elban, şöyle konuştu: ‘’Sanayici, işinde her şeyin sorumlusu, her şeyi düşünmesi gereken, eli, vücudu, hatta kafası taşın altında olan kesim. Bir idareci olarak böyle bir sektörde bulunan kesimle de tanışmak, ne tür üretimler yapılıyor konusunda bilgi sahibi olmak istedim. Zaman zaman fabrikalara ziyaretler gerçekleştireceğim. Özel sektör vizyon olarak, ufuk olarak kamudan daha önde. Çünkü siz bizden daha çok Dünya ile entegresiniz. Dişinizle, tırnağınızla bulunduğunuz yere gelmişsiniz."dedi.

Tanışmanın ardından Vali Elban, Bozüyüklü sanayicilerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1810 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum