VALİ ŞENTÜRK, MUHTARLARDAN NE İSTEDİ?

VALİ ŞENTÜRK, MUHTARLARDAN NE İSTEDİ?

Vali Bilal Şentürk, Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.  

Vali Şentürk, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ile mahalle ve köy muhtarlarının bir çatı altında toplandığı derneği ziyaretinde, muhtarlardan özellikle köy ve mahallelerinde kimsesiz, yaşlı ve özel durumu ile ihtiyacı olan vatandaşları bildirmelerini talep etti.  

vali-senturk-muhtarlardan-ne-sitedi2.jpg

Muhtarların köyde ve mahallelerinde görev ve sorumlulukları olduğunu belirten Vali Şentürk, ''Hepimiz kamu görevi yapıyoruz. Vatandaşımıza, yüksek standartlarda yaşayabilecekleri imkan ve kabiliyet kazandırmamız gerekir. Elimizdeki imkanları doğru değerlendirdiğimiz zaman vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılamış oluruz. Köylerimizde de güzel çalışmalar var. İdare olarak birinci yardımcılarımız sizlersiniz. Köylerde ve mahallelerde gözümüz, kulağımızsınız. Birlik ve beraberlik içerisinde devletimizin birliğini, bütünlüğünü ve milletimizin huzurunu sağlama noktasında hep beraber çalışacağız.'' dedi. 

Dernek Başkanı Çınar'da Vali Şentürk'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı muhtarlar adına teşekkür etti.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4418 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum