VALİ ŞENTÜRK'ÜN 6 EYLÜL MESAJI

VALİ ŞENTÜRK'ÜN 6 EYLÜL MESAJI

Vali Bilal Şentürk, 6 Eylül Bilecik'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 97. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Bilecik'in düşman işgalinden kurtuluşunun Milli Mücadele'nin kilit noktalarından biri olduğunu ifade eden Vali Şentürk, Bilecik'te sadece düşmanın değil, Türk Milletinin makus talihinin yenildiğine dikkat çekti. 

Vali Bilal Şentürk, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milli mücadelenin kilit noktalarından biri olan ve yalnız düşmanın değil, Türk Milletinin makus talihinin de yenildiği Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Milletimiz Kurtuluş Savaşında her türlü imkansızlıklara rağmen bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini, şanlı bayrağımızı sonsuza kadar göklerde dalgalandıracağını ve bunun için de hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını bütün dünyaya göstermiştir. 

Atalarımızın büyük zorluklarla düşman işgalinden kurtardıkları, isimsiz binlerce kahramanın destanı olan bu şanlı mücadele sonunda bizlere emanet edilen cennet vatanımızı ve bu kutsal değerleri Türk Milleti olarak canımız pahasına sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu vatan için canını veren tüm şehitlerimizi ve gazilik mertebesine erişmiş olanları rahmetle ve minnetle anıyor,  Bilecik halkına sevgi ve saygılar sunuyorum."

Bu haber toplam 1986 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.