VALİLİK TUVALETLERİ PERİŞAN!

VALİLİK TUVALETLERİ PERİŞAN!

Ahmet MEŞE

Bilecik Valiliği ek bina ikinci katta bulunan tuvaletlerin hali içler acısı. Tadilat yapılmasına rağmen bakımsızlığın kurbanı olduğu gözlemlenen tuvaletler, vatandaşların tepkisini çekiyor. 

Bilecik Valiliği ek bina ikinci katta bulunan tuvaletler perişan halde. Bir okuyucumuzun cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler tuvaletlerin perişan halini gözler önüne sererken, vatandaş ise bu ilgisizlikten dert yanıyor. 

Bir işinden dolayı Bilecik Valiliği'ne gittiğini ve bu esnada Valilik tuvaletini kullandığını aktaran okuyucumuz, tuvaletlerde gördüğü manzaranın kabul edilemez olduğunu söyledi. Çektiği fotoğrafları ve tuvaletlerdeki bakımsızlıkla ilgili şikayetlerini gazetemize aktaran okuyucumuz,"Bir yere misafirliğe gidince oranın ilk tuvaletine bakılırmış. Hanenin temizliği tuvaletten anlaşılırmış. Bizim valiliğin tuvaletine bakılırsa hakkımızda neler düşünürler bilemiyorum" dedi. 

Tuvaletlerde ışıkların yanmadığını ve hijyen adına hiçbir şeyin olmadığını belirten vatandaş,"Sabun ve tuvalet kağıdı yok. Hatta ellerimizi kurulamak için kağıt havlu da yok. Sular akmıyor, tavandan su damlıyor. Bu kadar ilgisizlik olmaz" dedi. 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.