’VATANDAŞ HESABINI SORAR!’
Orhan Şişman,"Devletin bu kadar imkanı varken bu şehirde bürokratıyla, siyasetçisiyle beraber eğer hata yapılıyorsa ve bazı ihmallerden dolayı bu hizmetler geç kalıyorsa, bunları daha yüksek sesle dile getireceğiz. Emin olun, vatandaş bunun hesabını siyasilerden sorar" dedi.
Ahmet MEŞE
Basın Masası konuklarından Orhan Şişman, mevcut devlet hastanesinin yetersizliğini gözler önüne seren açıklamalarda bulundu. Bilecik Devlet Hastanesi ile ilgili kendisine iletilen bazı iddiaları Basın Masası'na taşıyan Orhan Şişman, mevcut devlet hastanesindeki aksaklıklar ile yeni devlet hastanesinin gecikmesine ilişkin eleştirilerde bulundu.
Yalova'ya sevk edilen bir hastanın Osmaneli'nde vefat ettiğini anımsatan Şişman, Bilecik Devlet Hastanesi'nde çocuğunun ölü olduğu söylenen bir bayanın sağlıklı doğum gerçekleştirdiğini öne sürerek," Biz hastane yerini tartışırken bu hadiseler oluyorsa ve bir insanımız sırf bu hizmet bu hastane olmadığı için hayatını kaybediyorsa bunun vebali bu konuda ihmal gösteren arkadaşlarımızın boynundadır.
Devletin bu kadar imkanı varken bu şehirde bürokratıyla, siyasetçisiyle beraber eğer hata yapılıyorsa ve bazı ihmallerden dolayı bu hizmetler geç kalıyorsa biz bunları daha yüksek sesle dile getireceğiz. Emin olun, bu konuyla alakalı vatandaş bunun hesabını siyasilerden sorar" şeklinde konuştu
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.