VATANDAŞ KALDIRIM İŞGALİNDEN ŞİKÂYETÇİ!

VATANDAŞ KALDIRIM İŞGALİNDEN ŞİKÂYETÇİ!

Osmanelili vatandaşlar kamyonların yaptığı kaldırım parklarına tepki gösterdi.

Kamyoncuların kaldırım parkını alışkanlık haline getirdiğini iddia eden vatandaşlar, yetkililerden konuyla ilgili tedbir almalarını istedi.

Camikebir Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde sıkça rastladıkları kaldırım işgaline ilişkin Osmaneli Haber Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan bir vatandaş, “Yetkililere sesleniyoruz, bir an önce bu çirkinliklere son veriniz” dedi.

Durumdan dertli vatandaş konuya ilişkin açıklamasında şunları kaydetti:

“Osmaneli Turistik bir merkez olacak diyen yetkililere sesleniyorum. Osmaneli bu şekilde mi turistik bir şehir olacak. Daha önce de dile getirilen kaldırımların kamyonlar tarafından işgali ne yazık ki halen devam etmektedir. Bizler kamyonların park ettiği yerlerde ikamet etmekteyiz. Kamyoncular gece gelip kaldırımlara park ederek, kaldırımları işgal etmekte, yayaların yoldan yürümelerine mecbur kalmalarına sebep olmaktadır. Allah korusun herhangi bir kazada bunun sorumlusu kim olacaktır. Ayrıca kaldırımları işgal ederek kamyonlarının içinde uyuyan şoförler, gece yarısı ve sabahları kamyonlarının dibine küçük abdestlerini yapmaktadırlar. Bizler, eşlerimiz ve çoluk çocuğumuz evlerimizin balkonlarına çıkamaz hale geldik. Şehir içine kamyonların park etmesini yasaklayacak bir yetkili Osmaneli’de yok mudur? Yüklü kamyonların kaldırımlara park etmesi ile birlikte kaldırımlar çökmekte, insanlar kaldırımlarda yürümekte zorlanmaktadırlar. Turizmle kalkınmayı hedefleyen Osmaneli ilçemize bu görüntüler yakışmamaktadır. Şehir dışında müsait bir yere kamyonlar için bir park yeri yapmak çok mu zordur? Yetkililere sesleniyoruz, bir an önce bu çirkinliklere son veriniz” dediler.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2696 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum