YAMAN BAŞKAN YENİDEN ADAY OLACAK MI?

YAMAN BAŞKAN YENİDEN ADAY OLACAK MI?

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, konuk olarak katıldığı Basın Masası programında yeniden belediye başkan adayı olup olmayacağı yönündeki soruya kendine has üslubuyla cevap verdi. 

Yaman Başkan,"2019'a kadar mevcut görevimi sürdüreceğim ondan sonrada verilecek veya verilmeyecek her elbiseyi de giyerim, sıkıntı yok" ifadelerini kullandı. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'ın sorusu üzerine açıklamalarda bulunan Yaman Başkan, 5 yıllık görev süresi içerisinde sadece son 3 ay siyasi karar aldığını belirterek,"2019'a kadar mevcut görevimi sürdüreceğim ondan sonrada verilecek veya verilmeyecek her elbiseyi de giyerim, sıkıntı yok" dedi.  

Belediye Başkanı Mustafa Yaman konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Ben sendikacılık dönemimden beri hep şunu yaptım. İlk 93 yılında temsilciliğe aday olduğumuzda sonraki süreçlerde hep çıta yükselerekten gitti. İş yeri temsilciliği, baş temsilcilik, şube sekreterliği falan diye ilerledi. 

Daha sonra siyasete girdik. Ben şunu söylüyorum, biz 4 sene 9 ay hizmetleri konuşuyoruz son 3 ayda siyasetle ilgili istişare yapıyoruz. Ama ben 2019'a kadar mevcut görevimi sürdüreceğim ondan sonrada verilecek veya verilmeyecek her elbiseyi de giyerim, sıkıntı yok. Ben hizmet etmeyi seviyorum, etmediğim zaman zaten çevreme sıkıntı veririm" dedi. 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2408 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum