Yaşar Tüzün, Muharrem İnce'ye destek olacak mı?

Yaşar Tüzün, Muharrem İnce'ye destek olacak mı?

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Muharrem İnce'nin yeni parti kurmasıyla ilgili ne düşünüyor?

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin partisinden ayrılarak yeni parti kurmasına kesin gözüyle bakılırken tartışmalar ise her geçen gün alevleniyor. CHP’de yaşanan bu gelişmeler birçok soruyu da gündeme taşıyor. En çok merak edilen soruların başında ise Muharrem İnce’ye kimlerin destek olacağı ve kimlerin karşı çıkacağı geliyor.  

EN ÖN SAFTA YAŞAR TÜZÜN YER ALDI

Muharrem İnce’nin en yakın dostlarından birisi ise Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün. Yaşar Tüzün ile Muharrem İnce arasında uzun yıllara dayanan bir dostluk ve siyasi yol arkadaşlığı var. Muharrem İnce’nin genel başkan adaylığı ve Cumhurbaşkanı adaylığında en ön safta hep Yaşar Tüzün yer aldı.  

İNCE’YE DESTEK OLACAK MI?

CHP ile yollarını ayırmak üzere olan İnce’ye Yaşar Tüzün’den destek gelip gelmeyeceği oldukça merak edilirken, Habertürk yazarı Sevilay Yılmam’dan çarpıcı bir iddia geldi. Sevilay Yılmam, bugünkü ‘Muharrem İnce’nin yolu nereye çıkar?’ başlıklı yazısının bir bölümünde, İnce ile Tüzün’ün yakın arkadaşlığına atıfta bulundu. Tüzün’ün ‘Yanlış yoldasın’ dediğini iddia eden Yılmam yazısında şu cümlelere yer verdi:

“Bu arada en yakın siyasi arkadaşlarından olduğu bilinen Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün bile; “Yanlış yoldasın!” dediği, eşi dahil yakın tüm dostlarının bu çıkışının zamansız ve yersiz olduğu konusunda İnce’yi uyardığı hususunda söylentiler var”

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 9977 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum