YENİ IŞIKLANDIRMALAR YAPILACAK

YENİ IŞIKLANDIRMALAR YAPILACAK

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Abdülkadir Köker, Genel Müdür Yardımcısı Fazlı Gündoğan ve İl Müdürü Ali Türkmen, Belediye Başkanı Selim Yağcı´yı makamında ziyaret etti.

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Abdülkadir Köker, Genel Müdür Yardımcısı Fazlı Gündoğan ve İl Müdürü Ali Türkmen, Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Bilecik'teki elektrik alım hizmetlerinin daha sağlıklı ve kaliteli olması için fikir alışverişlerinin yapıldığını aktaran Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehrin birçok noktasında yeni ışıklandırma çalışmalarının olacağı bilgisini verdi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Köker ve beraberindekilere teşekkür etti.
Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Genel Müdür Abdülkadir Köker ve beraberindekilerle, ilimizdeki elektrik hizmetlerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
GÖRÜŞMEDE ŞEHRİMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK YENİ IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMALARI ELE ALINDI
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başkan Yardımcıları Nihat Can ve Abdullah Ay'ın da hazır bulunduğu ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede, OEDAŞ Genel Müdürü Abdülkadir Köker, Genel Müdür Yardımcısı Fazlı Gündoğan ve İl Müdürü Ali Türkmen ile birlikte şehrimizdeki ışıklandırma sistemleri ile yeni yapılacak ışıklandırma çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını belirtti.
Ziyarette, Bilecik'teki elektrik alım hizmetlerinin daha sağlıklı ve kaliteli olması için fikir alışverişlerinin yapıldığını da aktaran Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehrin birçok noktasında yeni ışıklandırma çalışmalarının olacağı bilgisini verdi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaret sonunda OEDAŞ Genel Müdürü Köker ve Genel Müdür Yardımcısı Gündoğan'a, üzerinde Osmanlı Arması bulunan bir tablo hediye etti.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.