YENİ PARKLAR HİZMETE GİRECEK

YENİ PARKLAR HİZMETE GİRECEK

Bilecik Belediyesi tarafından 10. Geleneksel Çocuk Festivali kapsamında 13 adet Çocuk Parkı ile beraber Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'nin açılışı yapılacak.  

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve çocuklara 23 Nisan armağanı olacak Kapalı Oyun Evi ve 13 yeni park, 21 Nisan Cuma günü saat: 14:30'da düzenlenecek program ile hizmete sunulacak.

yeni-parklar-hizmete-girecek2.jpg

İçerisinde birbirinden güzel oyun alanı ve oyun grubu bulunan Pıtırcık Çocuk Oyun Evi, çocukların hem güzel ve eğlenceli vakit geçirmesini hem de bir arada bulunarak, yeni arkadaşlıklar kurmalarını sağlayacak.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilecek açılış hakkında; ''Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'ni ve beraberindeki 13 adet yeni parkı, 21 Nisan Cuma günü saat:14.30'da açılışını gerçekleştireceğiz. Bu güzel günde ayrıca geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza 13 adet yeni parkı da armağan edeceğiz. Bütün çocuklarımızı bu güzel gündeki etkinliğimize bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

5 ADET SENTETİK SAHA VE ÇOCUK OYUN ALANLARI HİZMETE AÇILIYOR

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve içerisinde 5 adet yeni sentetik sahanın da bulunduğu parklar; Bilecik Özel İş Okulu ve Uygulama Merkezi Parkı, Yeni Yürüyen Park, Gökyüzü Parkı, Ertuğrulgazi Hafriyat Üzeri Park Alanı, Çitlembik Parkı, 15 Temmuz Şehitleri Parkı, Beşiktaş Mahallesi Sabır Parkı, Durukent Parkı, Şeyh Edebali Anaokulu Parkı ve Pıtırcık Kapalı Oyun Evi isimleriyle çocuklarımızın hizmetine sunulacak.

21 Nisan Cuma günü saat: 14:30'da düzenlenecek program ile çocuklarımın hizmetine sunulacak.

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2148 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum