YENİLENEN DERNEK BİNASI HİZMETE AÇILDI

YENİLENEN DERNEK BİNASI HİZMETE AÇILDI

Kullanılamaz hale gelen Bilecik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği´nin dernek binası Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası´nın öncülüğünde onarıldı. Yenilenen bina, protokol üyelerinin katılımlarıyla tekrar hizmete açıldı.

Sinan ÖNCE

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl aşırı kar yağışından dolayı Bilecik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nin dernek binası kullanılamaz hale gelmişti. Kullanılamaz hale gelen dernek binası Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası'nın öncülüğünde onarıldı. Yenilenen bina, protokol üyelerinin katılımlarıyla tekrar hizmete açıldı.

Bilecik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nin yenilenen dernek binası törenle hizmete açıldı. Güner Orbay İş Merkezi'nde bulunan dernek binasının açılışına Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Başsavcı Bekir Şahiner, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun ile gaziler ve şehit aileleri katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesi öncesinde konuşan Bilecik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Hayati Durak, dernek binasının onarılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek şunları dile getirdi: "Bilindiği üzere burası Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasıydı. Bir sene önceki yağan karlar nedeniyle burası çökmüş ve kullanılamaz hale gelmişti. Biz o zaman kıymetli basınımıza ve sayın valimize bildirdik. Burayı geldiler ve keşiflerini yaptılar. Buranın tekrardan onarılması gerekiyordu. Bilecik halkından yardım istedik basın vasıtasıyla. Sağolsun Bilecik Ticaret ve Sanayi Odamız Başkanı Fevzi Uzun ve yönetim kurulu üyeleri beni aradılar ufak ufak yardım toplamana gerek yok, biz TSO olarak burayı onarırız tamir ederiz kullanılacak hale getiririz dediler. Bu anlamlı günde bitirdiler. Bize de burayı teslim ediyorlar. Hepsinden Allah razı olsun. Şehitlerimizin adına gazilerimizin adına teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir'de şehit ailelerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkların en büyüğünü yaptıklarını bu doğrultuda da imkanlarında en büyüğüne layık olduklarını ifade ederek şunları dile getirdi: "Fedakarlıkların en büyüğünü yapan şehitlerimiz ve gazilerimiz imkanlarında en büyüğüne sahipler. Bu duyarlılığı gösterdiği için hem derneğimize hemde derneğimize yardımcı olan Bileciklilere teşekkür ediyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından yenilenen dernek binasının kurdelesi kesildi. Daha sonra Vali Nayir ve beraberindekiler dernek binasında incelemede bulundu. Ardından dernek binasının tadilatında emeği geçen Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası'na, Bien Yapı Ürünleri'ne, Cengiz Yapı'ya, Fevzioğlu Akaryakıt'a, Özgüzeller Yapı'ya, Mir Yapı'ya, Muratcam'a, Türk Ytong'a ve Satı Düzgün'e teşekkür belgeleri verildi.

/resimler/2016-3/17/1605167012367.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.