YENİPAZAR’IN KADERİ DEĞİŞEBİLİR

YENİPAZAR’IN KADERİ DEĞİŞEBİLİR

Yenipazar’da, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması ve Küçük Sanayi Sitesi’nin şehir dışına çıkarılmasını öngören proje kapsamında ilk toplantı gerçekleştirildi. Hayata geçirilmesi planlanan proje çerçevesinde ilçeyi kalkındırmak, halkın yaşam kalitesini artırmak ve göçü durdurmak hedefleniyor. 

Vali Tahir Büyükakın’ın da yakından takip ettiği çalışma kapsamında Bilecik TSO’da gerçekleşen toplantıya, Yenipazar Kaymakamı Hamza Türkmen, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, Bilecik ve Bozüyük TSO başkanları ile diğer ilgililer katıldı. 

Toplantının ardından yapılan açıklamada, Yenipazar’ın kaderini değiştirecek projeyle ilgili, “Yenipazar’ın iktisaden kalkınmasına büyük katkı sağlayacak, işsizlik sorununu ortadan kaldırarak devamlı göç vermekten kurtararak ters göçü sağlayacak ve bölge insanın yaşam kalitesini ve gelir seviyesini yükseltecek olan bu yatırımları değerlendirip ilgili kurumlara emir ve talimatlarını vererek ivedi bir şekilde çalışmalar başlatan Valimiz Sayın Tahir Büyükakın'a teşekkür ederiz” denildi. 

yenipazarin-kaderi-degisebilir2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3683 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.