YEŞİLKENT’E MAHALLE KONAĞI YAPILACAK

YEŞİLKENT’E MAHALLE KONAĞI YAPILACAK

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yeşilkent Mahallesi'ne mahalle konağı yapılacağının müjdesini verdi. Mahalle sakinlerinin taleplerini karşılayacak bir proje üzerinde çalıştıklarını aktaran Başkan Bakıcı,"Konağımız sene sonunda hazırlanacak ve inşaatımız başlayacak" dedi. 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yeşilkent Mahallesi'ndeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeşilkent'in ilçenin gelişen ve değişen mahallelerinden olduğunu aktaran Başkan Bakıcı,"Eskiden adı yeşil köydü şimdi ise Yeşilkent oldu" diyerek yapılan yatırımları özetledi. 

Bakıcı, mahalleye yakın zamanda konak kazandırmak adına çalışmaların sürdüğünü aktararak şunları kaydetti:

"Yeşilkent mahallemiz adı gibi gerçekten yeşil bir mahalle olmaya başladı. Buradaki kent ormanı vatandaşımızın rahatça vakit geçirebileceği güzel bir mekan oldu. Eskiden adı yeşil köydü şimdi ise Yeşilkent oldu. Değerli kaymakamımız ile bir ay önce Eczacıbaşı Yapı Gurubu bile beraber bir görüşme yaptık. Allah nasip ederse bu mahallemizde ilk binası yapılan üniversitemizin ikinci binasına da kısa zaman içerisinde başlayacağız. Mahallemize yatırımlarımız devam ediyor. Bu mahallede vatandaşlarımızın taleplerine uygun olarak farklı etkinliklerin yapılabileceği konağımız da sene sonunda hazırlanacak ve inşaatımız başlayacak" dedi. 

 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 1983 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.