YOL VATANDAŞA DEĞİL, BAKANA YAPILIYOR

YOL VATANDAŞA DEĞİL, BAKANA YAPILIYOR

İnşallah bakan geçtikten sonra asfaltı kaldırmazlar!

Yarın Bozüyük'e gelecek Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın geçeceği yollar, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü tarafından asfalt dökülerek onarılıyor. 

Yenişehir yolu yapımımın devam ettiği Pelitözü Mahallesi mevkiindeki bölgede, ana yol kapatılmış, akan trafik; fabrikaların önünde bulunan tali yoldan verilmeye başlanmıştı. Uzun zamandır kullanılan tali yol adeta köstebek yuvasına dönmüştü. Köstebek yuvasına dönen yolların Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın 19 Şubat Pazar günü ilimize gelecek olmasıyla birlikte onarılmaya başlandı. Yolların, bakanın gelecek olmasıyla onarıldığını gören bazı vatandaşlar ise tepki gösterdi. 

İlimizde faaliyet gösteren bir sürücü kursu sahibi Murat Hızlı isimli vatandaş; "Bakan gelecek diye yolu yapıyorlar burada. Yoksa yapacakları yok. Biz yalvardık 1 aydır. 1 aydır biz burayı yaptırmaya çalışıyoruz. Eğitim yapıyoruz burada bir türlü yapmadılar. Şimdi yaptıkları rezilliğe bak. Bakan beye de buradan duyuruyoruz" dedi. 

Diğer yandan bazı vatandaşlar ise: "Bilecik'in de bağlı olduğu Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü, Bursa İl Müdürlüğü gibi çalışıyor. Bursa'da bu kadar yoğun trafiğin olduğu bir yolu, bu kadar berbat bir şekilde görmeniz neredeyse imkansız. Ama Bilecik'te görebilirsiniz. Bilecik'te de ancak bakan geldiği zaman bozuk yol göremezsiniz. Karayolları lütfen biraz daha Bilecik'e özen göstersin. 

Ayrıca bakan gelecek diye yapılan asfaltlama çalışması vatandaşa çok mu görülüyor? Vatandaşın vergisiyle yapılan bu çalışmalar, neden bakan gelince yapılıyor. Bakan gelmemiş olsa bu yollar yapılmayacaktı. Allah'tan bakan buradan geçecek de yollar onarılıyor. Yoksa kaç ay daha beklerdik yollar onarılmasını." diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 4825 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum