YRP'den 'Uyuşturucu' uyarısı!

YRP'den 'Uyuşturucu' uyarısı!

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu; “Osmaneli’de her geçen gün uyuşturucu kullanımı artmaktadır” dedi.

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu; “Osmaneli’de her geçen gün uyuşturucu kullanımı artmaktadır” dedi.

YRP Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu, Uyuşturucu kullanımının her geçengün artmasından endişe duyduklarını belirtti. Gazetemize konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan İlçe Başkanı Uğurlu; “Yaşadığımız şu güzel Türkiye’mizde geçmiş, şimdi ve gelecek zamanlarda devletimizin, milletimizin çok sağlam bir şekilde geleceğe ulaşması gençlerden geçmektedir. Gençlerimiz bizim yönümüzü, kültürümüzü, sosyal ve ekonomimizi belirleyeci çok önemli değerlerimizdir. Genele baktığımız zaman şimdiki gençlerimizin yaşantısına bakarak geleceğimizi onlara emanet edeceğimiz için önümüzdeki on veya yirmi yıl sonra onlar için nasıl bir hayat olacağı kestirmek hiçte zor değildir. Ondan dolayı gençlerimize güzel bir yarın güzel bir gelecek bırakmak için Osmaneli’de de yönetim ve halk olarak hepimiz bu konuda sorumlu ve bilinçli olmamız gerekir. Osmaneli yerleşim olarak küçük bir yer olduğu için hepimiz duymaktayız, hatta görmekteyiz, hatta bazı gençlerin kendileride ifade etmektedirler. Evet, Osmaneli’de her geçen gün uyuşturucu, hap ve madde kullanımı satışı artmaktadır. Sokaklarda el altından ayaküstü gençlere satışı yapılmakta, gençlerimiz zehirlenmektedir. Bir gencimizde olsa bin gencimizde olsa bunlardan hepimiz sorumluyuz. Osmaneli halkı bu konuda gayet çok rahatsız olup onlarda bu konunun çözümünü istemektedirler. Uyuşturucu madde gibi gençlerimizin hayatını karartan bu gibi şeyleri, Osmaneli’ye bir şekilde sokmamak gerekir. Osmaneli hemşerilerim, bunlar çok ama çok önemli meselelerdir. Gençlerimiz gerçektende zehirlenmekte, bu nedenle gelecekle hiçbir beklentileri kalmamakta, gençlerimizde devlet millet sevgisi yok olmaktadır. Bir an önce çözüm odaklı tedbirlerin alınması gerekir. Bunlara çözüm olarakta yetkililerimizle birlikte, halkımızla beraber el birliği ile kıymetli gençlerimizi dışlamadan, tam aksineonlara sahip çıkmak, sevmek ve değer vermek gerekir. Bu da sahaya çıkarak yapılması gerekir diye düşünüyorum” dedi. 

Bu haber toplam 2978 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum