Zafer Paşa’nın yükselişi sürüyor

Zafer Paşa’nın yükselişi sürüyor

Bilecik’te görev yaptığı süre zarfında gönüllerde taht kuran Fahri Bilecikli Tümgeneral Halis Zafer Koç bir kez daha terfi aldı ve Jandarma Genel Komutan Yardımcısı oldu.

Bilecik’te görev yaptığı süre zarfında gönüllerde taht kuran Tümgeneral Halis Zafer Koç bir kez daha terfi aldı ve Jandarma Genel Komutan Yardımcısı oldu.

Hatırlanacağı üzere; yaklaşık 5 yıl Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı görevinde bulunan Halis Zafer Koç 2017 yılında Tümgeneral olarak Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı görevine terfi etti. Geçtiğimiz yıl ise Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme Değerlendirme Başkanlığı görevine getirilen Halis Zafer Koç, bir kez daha terfi aldı. Halis Zafer Koç, 28 Temmuz tarihli Resmi Gazete’de yer alan atama kararlarına göre Jandarma Genel Komutan Yardımcısı oldu.

ZAFER PAŞA’NIN YERİNE BİLECİK’TE GÖREV YAPAN BAŞKA BİR İSİM

Halis Zafer Koç’tan boşalan Denetleme Değerlendirme Başkanlığı görevine ise yine Bilecik’te bir dönem il jandarma komutanlığı yapan Tuğgeneral Alper Sır getirildi. Haliz Zafer Koç ve Alper Sır ilimizde birlikte görev yapmışlardı. Böylelikle Bilecik’te görev yapan iki önemli general halef selef oldular.

İL JANDARMA KOMUTANI DEĞİŞTİ

Diğer yandan, Bilecik İl Jandarma Komutanlığına ise 2’nci Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Şube Müdürü J. Kd. Albay Muzaffer Sandal getirildi. 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 10358 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum