ASLI KARA

ASLI KARA

Yüreğimiz yandı

Yüreğimiz yandı

Gaziantep ve Mardin'den gelen kaza haberleri yüreklerimiz yaktı. İki kazada 35 vatandaşımız hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar dilerim. 

Gaziantep'te bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu olay yerine gelen ekiplere otobüs çarptı, 15 kişi öldü. Mardin'in Derik ilçesinde TIR ile 2 aracın karıştığı kazada yaralılara müdahale eden ekiplere bir başka TIR çarptı, 20 kişi öldü.

Gördüğümüz gibi meydana gelen her iki kazada aynı şekilde oldu. Antep'te yaşana kazanın otobüs şoförü ifadesinde kazayu gördüğünü ancak daha sonra direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söyledi. Toparlamak için manevra yapınca da otobüsün devrildiğini belirtti. 

Bir otomobilin şarampole devrildiği kazaya müdahale edilmek istenirken 15 kişi can verdi. TIR ile 2 aracın karıştığı kazada yaralılara müdahale eden ekiplere bir başka TIR çarptı, 20 kişi öldü.

Antep ve Mardin'den yüreğimizi yakan bu tablo trafikte ne kadar dikkatli olunması ve kurallara uyulması gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Bu yazı toplam 2854 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASLI KARA Arşivi
SON YAZILAR