BAŞKAN BAKICI, MÜJDEYİ İFTARDA VERDİ

BAŞKAN BAKICI, MÜJDEYİ İFTARDA VERDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Mahalle İftarları" Akpınar Mahallesi iftarı ile başladı. İftar yemeği sonrasında mahalle sakinlerine hitap eden Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Akpınar Mahallesinin Ekim ayında doğalgaza kavuşacağının müjdesini verdi. Ayrıca mahalle konağı ile Milli Mücadele ve İnönü Savaşları Müzesi çalışmaları hakkında da mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

baskan-bakici-mujdeyi-verdi2.jpg

Akpınar Mahallesi iftar programında, tek tek vatandaşlar ile görüşen Başkan Bakıcı, daha sonra orucunu mahalle sakinleri ile dualar eşliğinde açtı. İftar programında Besmele İlahi Grubu tarafından birbirinden güzel ilahiler seslendirildi. İftar yemeğinin ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; "Bu mübarek Ramazan Ayı'nda iftar sofralarımızı sizler ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz, Rabbim daha nice Ramazanlarda birlikte olmamızı nasip etsin" dedi.

Bozüyük Belediyesi olarak Akpınar Mahallesinde inşaatına başlanılan Mahalle konağı hakkında bilgi veren Başkan Bakıcı; "Mahallemizin merkezinde ve mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda şekillendirdiğimiz mahalle konağımız en kısa sürede sizlere hizmet verecektir, Bizler Bozüyük Belediyesi olarak projelerimizi o mahallenin talepleri doğrultusunda oluşturmaktayız" dedi. Aynı zamanda Akpınar Mahallesi'nde bulunan Milli Mücadele ve İnönü Savaşları Müzesi için Meclis Üyesi Veysel Kılıç ile birlikte yoğun olarak çalıştıklarını belirten Bakıcı, oluşturulacak olan müzenin Bozüyük ve Akpınar Mahallesinin tanıtımı için ne kadar önemli olduğuna değindi.

baskan-bakici-mujdeyi-verdi3.jpg

EKİM AYINDA DOĞALGAZ GELİYOR

Akpınar Mahallesi için yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Bakıcı'nın bir diğer müjdesi ise mahalle sakinlerinin merakla beklediği doğalgaz konusu oldu. Doğalgaz dağıtım şirketleri ile yapılan görüşmelerin ardından mahallenin beklediği doğalgaza Ekim ayı gibi kavuşacaklarını belirtti. Konuşmasının ardından çocuklara şeker ikram eden Bakıcı, mahalle sakinleri ile görüşerek, istek ve talepleri doğrultusunda gerekli notlarını aldı. Ardından mahalle sakini Nurettin Acar Bey'in daveti üzerine, bir süre evlerine misafir oldu.

Mahalle İftarı Programına Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın yanı sıra, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Genel Meclisi Üyesi Nizamettin Çam, bazı meclis üyeleri, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

baskan-bakici-mujdeyi-verdi4.jpg

Kaynak:M.Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2890 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum