"BİZ MİLLETE EFENDİ DEĞİL, HİZMETKAR OLMAYA GELDİK"

"BİZ MİLLETE EFENDİ DEĞİL, HİZMETKAR OLMAYA GELDİK"

İl Başkanı Kurtulmuş bazı basın organlarında çıkan gerçek dışı haberler dolasıyla kamuoyuna yaptığı açıklama şöyle;

"Saygıdeğer Bilecikli Hemşerilerim;

Hem İslam alemi hem de milletimiz için güzelliklerle dolu bir rahmet ve bereket mevsimi olan Ramazan ayının ardından geri de bıraktığımız geçmiş Ramazan Bayramınızı tebrik eder, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim. 6 Eylül Bilecik ilimizin düşman işgalinden kurtuluşuna istinaden; milletin bağrından çıkarak vatanı,milletin birlik ve beraberliği uğruna canlarını, kanlarını feda eden şehit ve gazilerimizi de minnetle anıyorum.

Halkımızın sesi olan çok değerli basınımızda son günlerde İl Başkanları ve İl Belediye Başkanı Adayları ile ilgili yapılan bir değerlendirmede partimizin belediye başkanları ile ilgili belediye başkanlarımızın aleyhte çalıştığına dair bir söylem yer almıştır.Milletimizin kurmuş olduğu partimiz, kuruluşundan beri milletimize hizmet yolculuğuna devam etmektedir. Bu kutlu yolculukta Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın: “ Biz millete efendi değil,hizmetkar olmaya geldik.” sözünü kendimize ilke edindik. Bu hizmet anlayışı çerçevesinde “ BEN” değil, bir ekip anlayışı doğrultusunda siyaset yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Ankara’da başta Başbakanımız, Bakanlarımız ve milletvekilimiz olmak üzere, ilimizde ise İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanlarımız, Belde Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis üyelerimiz, Belediye meclis üyelerimiz ve tüm teşkilatlarımız ile partimize gönül vermiş tüm üyelerimiz “Hep birlikte Ak Parti’yiz demiştir.

Milletimizden almış olduğumuz iktidar yetkisini, milletimize hizmet etme noktasında kullandığımız gerek bu zamana kadar olan süreç içerisinde gerekse bundan sonraki süreçte başta icranın başında olan belediye başkanı, il genel meclis üyesi ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımız olmak üzere diğer teşkilat mensuplarımız içinden zaman zaman hata yapan, eksik yapan arkadaşlarımız olabilir. Gerek hemşerilerimizin gerekse değerli basın mensuplarımızın uyarılarıyla yapılan eksik ve hataların telafisi noktasında arkadaşlarımız gereken gayreti göstermektedirler.

Geçirmiş olduğumuz seçim süreçlerinde tüm ekip arkadaşlarımla birlikte, siyasi çalışmalarımızı belirli bir program çerçevesinde gerçekleştirdik. Her arkadaşım kendisine verilen görevin bilinci ve sorumluluğu ile iyi niyet çerçevesinde elinden gelen gayreti göstermiştir. Bu vesile ile ekip arkadaşlarımıza seçim dönemlerinde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Başarı da, başarısızlık da sadece bana değil, tüm ekibimize aittir. İcranın başında olan belediye başkanı arkadaşlarımızın yapmış olduğu çalışmaları halkımız yakından izlemektedir. İl genel meclisi üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimiz sorumluluklarının bilincinde görevlerinin gereğini yapmaktadırlar.

Değerli yol arkadaşlarımızla milletimize hizmet için çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta, bulunmuş olduğumuz makamların geçici olduğunun bilincindeyiz. Asıl olanın milletimiz ve ona hizmet için siyaset yaptığımız partimiz olduğunu, sonuçta kalıcı olanın da yapmış olduğumuz hizmetler olduğunu biliyoruz. Hiçbir zaman benlik duygusu ile hareket etmeyi düşünmedik. Bugüne kadar bir ekip ruhu içinde çalıştık. Bundan sonra da yolumuza bu anlayışla devam edeceğiz.

Tüm halkımızı saygı,sevgi ve muhabbetle selamlar,her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim."

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.