BOZÜYÜK TÜRK OCAĞI BİLECİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PR.DR. ÖZCAN’A ZİYARET
Bozüyük Türk Ocağı Yönetim Kurulu Üyeleri Bilecik Üniversitesi Rektörlüğü görevini ikinci kez yürütecek olan Prof. Dr. Azmi Özcan’ı makamında ziyaret etti.
Bozüyük Türk Ocağı Başkanı Ahmet Arın ve yönetim kurulu üyesi Dr. İsmail Taş, Prof. Dr. Azmi Özcan’a görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Bozüyük Türk Ocağı’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Arın, 1923 tarihinde kurulan Bozüyük Türk Ocağı’nın birbirinden değerli akademisyenlerle Bozüyük halkını buluşturan, ilim ve irfan ocağı olduğunu ifade etti. 100. Kuruluş yılını kutlayan Türk Ocaklarının bir şubesi olmaktan duydukları onuru Prof. Dr. Özcan’la paylaşan Arın, 100. Yıl etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan çalışmalara, başta Sayın Özcan olmak üzere Bilecik Üniversitesi’nin değerli akademisyenlerinin de katkılarını beklediklerini belirtti. Bilecik Üniversitesinin her türlü etkinliğinde yer almak için uğraş vereceklerini ve Bozüyük’te oluşturulacak bir fakülte için asırlık çınar bir sivil toplum kuruluşu olarak her türlü desteği esirgemeyeceklerini ifade etti.
Prof. Dr. Özcan da Bozüyük Türk Ocağı’nın sohbet, konferans ve kültür etkinliklerini yakından takip ettiğini ve çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kendisi başta olmak üzere Bilecik Üniversitesi olarak 100. Yıl çalışmalarına katkı sağlayacaklarını belirten Özcan, Bozüyük Türk Ocakları Yönetim Kuruluna ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.
Çay ikramı esnasında samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret sonrası Bozüyük Türk Ocağı Başkanı Arın, Prof. Dr. Azmi Özcan’a Bozüyük Türk Ocağınca hazırlanan içerisinde Osmanlı arması bulunan hatıra tabak ve Bozüyük Türk Ocağı takvimini takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.