CHP’DE 2’NCİ ADAY BERNA PAMUKÇU

CHP’DE 2’NCİ ADAY BERNA PAMUKÇU

CHP’nin tanınmış isimlerinden Berna Pamukçu, 29 Aralık’ta gerçekleştirilecek Merkez İlçe Kongresi’nde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. 

Partisinin il başkanlığında düzenlediği basın açıklamasıyla adaylığını duyuran Berna Pamukçu, Melih Karaçam’ın ardından adaylığını açıklayan 2’nci isim oldu.

chpde-2nci-aday-berna-pamukcu2.jpg

Berna Pamukçu, düzenlediği basın toplantısında, partisinin yerelde ettiği başarıyı genele taşımak adına yola çıktığını ifade etti. Pamukçu, siyasete bakış açısı ve göreve gelmesi halinde takınacağı tutum hakkında konuşurken, şunları kaydetti:

“Partimin ilkelerine, dürüstlüğüme ve kendime inandığım için aday oldum. Siyaseti dürüstçe, hiç kimseyi ötekileştirmeden ve en önemlisi önümüzdeki süreçte kolay olanı değil, doğru olanı yapmak için aday oldum. Partimiz içinde cinsiyet ayrımı yapılmaksızın eşit bir partidaşlık anlayışı ile ilişkileri yozlaştırmadan parti çalışmalarını sürdüreceğim. Çoğulcu ve katılımcı bir yönetim oluşturarak daha verimli ve pozitif bir çalışma sağlamak olmazsa olmaz hedefimdir. 

chpde-2nci-aday-berna-pamukcu3.jpg

CHP’nin bir neferi olarak partime ve partililerime olan borcumu ödemek için, CHP’nin birliği, beraberliği ve başarısı için çıktığım bu yolda bana destek olup sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. Kongre sürecinin partimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi. 

chpde-2nci-aday-berna-pamukcu4.jpg

Berna Pamukçu’nun adaylık açıklamasına, İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Belediye Başkanvekili Semih Tuzak, Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil başta olmak üzere çok sayıda partili katıldı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4267 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.