CUMHUR İTTİFAKI BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

CUMHUR İTTİFAKI BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Nihat Can, ilimizde görev yapan basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. 

Pelitözü Gölpark Çınar Bahçe'de gerçekleşen kahvaltıya; Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve MHP İl Başkanı Mehmet Karuk'ta katıldı. 

Sohbet ortamında geçen programda 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin karlılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 

cumhur-ittifaki-basin-mensulariyla-bulustu2.png

Belediye Başkanı Nihat Can düzenlenen program hakkında yaptığı açıklamada; ‘’Sesimizin en büyük duyurucuları, yerel yönetim ile halkımız arasındaki en büyük bağımız ve en büyük yardımcılarımız olan Güzide basın mensupları ile bir araya geldik. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalar ile yeni Projelerimiz hakkında kendilerine bilgiler sunduk. Ayrıca projelerimize ilişkin değerli basın mensuplarının düşüncelerini aldık. Şuna inanıyoruz ki şehirlere hizmet görevinde  basın mensuplarının eleştirileri,  bakış açıları ve değerlendirmeleri çok büyük öneme sahiptir. Bizler de bu önemi göz önünde bulundurarak şeffaf belediyecilik anlayışı ile şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da yapacağımız çalışmaları basınımızın Güzide temsilcileri yoluyla insanlarımıza duyuracağız. Bu anlamda bizlerin bu davetine icabet eden istek ve düşüncelerimizi insanlarımıza aktarmada bizlere yardımcı olan değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Milletvekili Selim Yağcı ise program hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’Canla başla ilk günkü heyecanla diyerek yola çıkan Belediye Başkanı kardeşim Nihat Can ile birlikte Güzide basın mensuplarımızla bir araya geldik. 15 yıllık hizmet dönemimizde gerek eleştirileriyle gerek farklı bakış açılarıyla bizlere katkı  veren değerli basın mensuplarımızın  değerlendirmeleri ve görüşleri her zaman önemlidir. Bu anlamda şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da basın mensuplarının değerli fikirleri ve önerileri ile  yanımızda yer alacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşünceler ile bütün basın mensuplarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.’’ Şeklinde konuştu.

Toplantı, hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2056 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.