HABERLERİMİZİN OLUŞTURDUĞU KAMUOYU BASKISINA  BELEDİYE DAYANAMADI!

HABERLERİMİZİN OLUŞTURDUĞU KAMUOYU BASKISINA BELEDİYE DAYANAMADI!

Osmanlı düşmanlığı yapan CHP'li Bilecik Belediyesi, haberlerimizin oluşturduğu kamuoyu baskısına daha fazla dayanamadı. Osmanlı Orması'nın onarılması için çalışmalar başlatıldı.

Geçtiğimiz günlerde yayımladığımız ‘KURULUŞUN ŞEHRİNDE OSMANLI DÜŞMANLIĞI!..” başlıklı manşetimiz adeta Bilecik’i salladı. Haberimizin etkisiyle AK Parti ve MHP'nin başını çektiği, BBP ile milliyetçi muhafazakar STK'ların desteklediği güçlü bir kamuoyu baskısı oluştu. 

Osmanlı Arması'nın bakımsızlıktan dökülen halini konu edinen haberimiz sosyal medya aracılığıyla geniş bir yelpazeye ulaştı. Bilecik gündeminin bir numaralı tartışma konusu olan Osmanlı Arması üzerinden CHP'li Bilecik Belediyesi'ne tepki yağdı.  

Haberimiz ardından, konuyu İl Genel Meclisi'ne taşıyan Mesut Çetin, Özel İdare'nin armaya sahip çıkmasını istedi. 

Bilecik Erzurumlular Dernek Başkanı Ebu Talip Dursun, STK'lar olarak armayı onarmaya talip olduklarını bildirdi. STK'ların güçlü birlikteliğine Bilecik halkından destek geldi. 

Haberlerimizin ardından oluşan güçlü kamuoyu baskısına dayanamayan Bilecik Belediyesi, armanın onarılması için tadilat çalışmalarına başladı. 

haberlerimizin-olusturdugu-kamuoyu-baskisina-belediye-dayanamadi2.jpg

Bu haber toplam 7880 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum