HASTANEYE ÇETİNTAŞ’IN ADI VERİLDİ

HASTANEYE ÇETİNTAŞ’IN ADI VERİLDİ

Abdullah CEYHAN-  Geçtiğimiz günlerde Osmaneli Belediyesi toplantı salonunda Belediye Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda gündemdeki maddelerin hepsi oy birliği ile kabul edildi. Belediye meclis gündeminde öne çıkan konulardan biri Osmaneli Devlet Hastanesi’ne vefat eden Belediye Başkanı Mustafa Selahattin Çetintaş’ın isminin verilmesi oldu.

Yapımında ve bugünlere gelişinde büyük emeği geçen ancak görevi başında iken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden Belediye Başkanı Mustafa Selahattin Çetintaş’ın Osmaneli ilçesine yapmış olduğu hizmetlerin bir göstergesi ve anısına yönelik olarak ilçede kurulu bulunan Osmaneli devlet hastanesinin adının Mustafa Selahattin Çetintaş İlçe Devlet Hastanesi olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Devlet Hastanesinin isminin değiştirilmesi maddesinin ardından son madde olarak öne çıkan bir diğer madde ise Sakarya kenarında bulunan mesire alanının ismi ve mesire alanı üzerinde bulunan caddenin isminin değiştirilmesi oldu. Sakarya kenarı mesire alanının isminin Necip Fazıl Kısakürek olarak belirlenmesi. Mesire alanı üzerinde bulunan caddenin ismi ise Mustafa Selahattin Çetintaş Caddesi olarak belirlenmesi meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca Eski Belediye Başkanlarından Bahattin Bulut’un isminin ise yümlüpaşa sokağın bitişiğinden Cumhuriyet ilköğretim okuluna kadar olan kısma verildi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.