Her şey daha güzel oluyor mu?

Her şey daha güzel oluyor mu?

Şadi ERDAL - Olaylara Bakış

Kayı Plaza arsası Burçev İnşaat şirketine satıldı. Ben arsanın kat karşılığı verilmesini, belediyenin daha çok kazançlı çıkacağını savunmuştum. Selim Yağcı başkanlığındaki belediye yönetimi arsanın satılarak değerlendirilmesini uygun gördü. 

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün bu duruma karşı geldi. Açıklamalar yapıp işi mahkemeye taşıdılar. Sanırım mahkemeyi kaybettiler diye biliyorum. 

Yağcı, belediye başkanlığı devam ederken Elmas Büfe diye adlandırılan arsa ve Seven Çarşısı olarak bilinen arsalara inşaat yapmaya karar verdi. Bu kez arsa satmayı düşünmedi, kat karşılığı da verilmedi ihaleyle müteahhitlere verildi. Belediye CHP’nin eline geçti. İki yıldır bitirilemeyen 2 inşaatın 1’i tam bitmese de ihale yoluyla satıldı. 

Kayı Plaza arsası satıldı, bir şirket inşaatı yaptı ve dükkanları sattı. Elmas Büfe diye anılan arsa belediye tarafından inşaatın yapılması yönünde ihaleyle verildi. Bu sefer bina satıldı. Değişen ne oldu ya Ali Mehmet ya Mehmet Ali.

Kayı Plaza olayında açıklamalar yaparak kamuoyunu meşgul eden Yaşar Tüzün ve CHP Teşkilatı bugün satılan bina için ne düşünüyorlar? Rahmetli Demirel’in dediği gibi ‘Dün dündür, bugün bugündür’ mü diyorlar. 

‘Her şey daha güzel olacak’ diyerek belediyeyi kazananlar Bilecik esnafına dükkanları satışa çıkarsaydı daha iyi olmaz mıydı? Bilecik halkı şimdi ‘Her şey daha güzel oluyor’ diyebiliyor mu? 
 

Bu haber toplam 2953 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum