HIDIRLLEZ COŞKUSU BAYIRKÖY'DE YAŞANDI

HIDIRLLEZ COŞKUSU BAYIRKÖY'DE YAŞANDI

Bayırköy Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırellez ve Gençlik Şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Belde meydanında Hıdırellez kutlaması ile başlayan programda Mehteran ve halk oyunları gösterileri sergilendi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte şifalı pilav ikramı yapıldı.

1-517.jpg

Havanın kararmasıyla birlikte Bayırköy Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda Tan Taşçı ve Aysel Yakupoğlu konseri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Cengiz Küçükayvaz’ın sunuculuğuyla renk kattığı gecede konuşan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, küçük bir belde olmalarına rağmen oldukça büyük işlere imza attıklarını ifade etti. Başkan Yaman, parti ayrımı gözetmeksizin belediye meclisinde güzel bir uyumla çalışmaları hep birlikte gerçekleştirdiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

2-521.jpg

“Birliğimiz beraberliğimiz gerçekten çok önemli. Yarı olimpik yüzme havuzuyla, kapalı spor salonuyla ve Bilecik’in ilk ışıklı stadıyla, doğalgazıyla, spor alanlarıyla, halı sahasıyla, sağlıklı yaşam merkeziyle güzel bir belde olduk. İnşallah hizmetlerimiz devam edecek. Göletimiz, yan yol yağımı ve demir yollarını belde dışına alınması bittiğinde daha güzel bir belde haline geleceğiz. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonrada devam edecek” dedi.

3-396.jpg

Başkan Yaman’ın konuşmasının ardından Tan Taşçı ve Aysel Yakupoğlu’nun seslendirdiği şarkılarla davetliler hoşça vakit geçirdi.

Hediye takdiminin ardından havai fişek gösterileriyle gece sona erdi.

4-154.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2218 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.