RESMİ KURUMLAR TEK YERDE TOPLANACAK

RESMİ KURUMLAR TEK YERDE TOPLANACAK

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkanı Adayı Nihat Can, vizyon projeleri arasında gösterdiği Resmi Kurumlar Yerleşkesi projesi hakkında yaptığı açıklamada; ‘’Resmi Kurumlarımızı bir yerleşkede topluyoruz’’ dedi.

Belediye Başkanı Nihat Can, geçtiğimiz hafta açıklamış olduğu projeleri vatandaşlara ve kamuoyunun bilgisine sunmaya devam ediyor.

resmi-kurumlar-tek-yerde-toplanacak2.jpg

Açıklamasında; ‘’Cumhuriyetimizin 100. Yılında Bilecik’imizi Vizyon Projelerle Buluşturuyoruz’’ ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Nihat Can, Resmi Kurumlar Yerleşkesi hakkında şu bilgileri verdi:

‘’Bilecik Belediyesi olarak yine bir ilk ve güzel hizmete imza atıyoruz. İlimize hizmet veren tüm kamu kurum ve kuruluşlarının tek bir merkezde topluyoruz. Böylece vatandaşlarımıza büyük bir kolaylık sağlarken aynı zamanda da birçok konuda tasarruf sağlamış oluyoruz. Resmi Kurumlar Yerleşkesi; Şehrimiz İl Özel İdaresi’nin bulunduğu 37.980 metrekare alanda gerçekleştirilecek. Projede; Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve Adliye gibi kamu kurumlarının bulunduğu bir yerleşke haline gelecek. Projemiz ile aynı zamanda bölgeye yeni bir otopark kazandırıyoruz. Meydan ve Peyzaj alanları ile örnek bir proje olacak; şehrimizin trafik ve insan yükü hafifleyecek. İnşallah, vatandaşlarımızdan alacağımız yetki ve taktir dahilinde ilk 3 yıl içinde projemizi hizmete sunmayı planlıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

resmi-kurumlar-tek-yerde-toplanacak3.jpg


 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3372 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum